Vu+UNO-VTi Team Image - V 3.0 Özel Backup 21.07.2011 KaYaCaN*
Vu+UNO-VTi Team Image - V 3.0 Özel Backup 21.07.2011 KaYaCaN*
.
Backup bu gün tarafımdan hazırlandı.Alınan backup tekrar test için cihaza yüklendi,test edildikten sonra sizin kullanımınıza sunuyorum.
. Backupta tamamen güncel 4 uydulu kendime ait setting vardır. TÜRKSAT
HOTBİRD
EUTELSATW3
ASTRA19.2
.
Backupta Türksat ve Eutelsat uydularına ait Picon lar yüklenmiştir.
.
Backupta Cccam-221,MgCamd 1.35a ve Oscam0.99+Cccam 213 kurulmuştur.
.
Backupta Skin olarak HD Glass 16 V2.94 kullanılmıştır.
.
Backupa yeni Driver eklenmiştir.(vuplus-dvb-modules-vuuno-2.6.18-7.3-4.4.3-20110715)
.
Eklentilere lazım olan tüm pluginler yüklenmiştir.
. Kırmızı+Uzun Kırmızı+Yeşil+Uzun Yeşil+Sarı+Uzun Sarı+Mavi+Uzun Mavi tuşlara bazı menülere kolay ulaşabilmeniz için çeşitli fonksiyonlar yüklenmiştir.
. VU+UNO Yeni bir cihaz olduğu için ilk defa backupunu veriyorum.Yorumlarınız sonucu dahada geliştirilerek en güzel backuplar verilmeye çalışılacaktır.
.
Güle güle kullanın arkadaşlar.
. NOT:VU+UNO 3 gündür tarafımdan her image denenerek testleri başarıyla geçmiştir.Oldukça hızlı bir cihaz.
. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
.
BACKUPTAN RESİMLER
.
Kayacan Dost'un Vu + cihazlarındaki bilgi ve deneyim paylaşımı konusunda ne denli içten ve aktif olduğunu biliyorum.İzni olursa bir konuda da ben yardımını rica edeceğim: Genelde tüm VU+ modellerinin,özelde ise Vu+ UNO modelinin emu desteğinin ne olduğunu öğrenmek istiyorum.Teşekkürler!
rselturk Nickli Üyeden Alıntı
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Kayacan Dost'un Vu + cihazlarındaki bilgi ve deneyim paylaşımı konusunda ne denli içten ve aktif olduğunu biliyorum.İzni olursa bir konuda da ben yardımını rica edeceğim: Genelde tüm VU+ modellerinin,özelde ise Vu+ UNO modelinin emu desteğinin ne olduğunu öğrenmek istiyorum.Teşekkürler!
Yer imleri