Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
Rijkaard'la Toplantý Yapan Yönetim, Rijkaard'ýn Restiyle Karþýlaþtý.
Rijkaard'la toplantý yapan yönetim, " Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'de sahaya savaþacak bir takým çýkart" dedi, "Ýþime karýþamazsýnýz ama son verebilirsiniz" yanýtýný aldý.
Baþkan Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. , Vaniköy'deki yalýsýnda Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'ü aðýrladý: Dýþarýdan konuþmak kolay. Gel takýmýn baþýna geç. Benden sana tam destek sözü.
Düþünmek için süre isteyen Þükür, Rijkaard'ýn kalmasýndan yana görüþ belirtti ancak daha sonra bir diðer efsane Hagi'nin adý gündeme geldi.
Ali Sami Yen'deki 4-2'lik Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. yenilgisiyle Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. derbisi öncesinde fena halde karýþan Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'da dün de müthiþ bir trafik yaþandý. Ancak gazetemiz baskýya girdiði sýrada kulüpteki belirsizlik sürüyordu. Ani fikir deðiþikliðiyle Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'de sahaya Rijkaard'la çýkmayý planlayan yönetim, Hollandalý hocaya bazý uyarýlarda bulunmak istedi ama piþman oldu! Polat'ýn kurmaylarý, " Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'de sahaya mücadele gücü yüksek bir takýmla çýkalým. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. , Ayhan gibi isimlerin yanýna örneðin Barýþ'ý da ekle. Böylesine kritik dönemde macera arama" dedi. 'En azýndan yenilmeyelim' mesajý kokan bu sözlere Rijkaard'ýn tepkisi sert oldu.
Rijkaard tazminat istemedi
Hollandalý hoca, "Siz benim iþime, sahaya nasýl bir takýmla çýkacaðýma karýþamazsýnýz. Ancak görevime son vermek tabii ki elinizde" ifadelerini kullandý, kendisine yapýlan 2 milyon Euro'luk tazminat teklifini de geri çevirdi. Baþkan Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. ise dün akþam Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. ile bir araya geldi. 2. Baþkan Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. ile Etiler'de buluþan Kral, oradan Polat'ýn Vaniköy'deki yalýsýna geçti. Uzun süredir dargýn olan ikili birbirlerini yanlýþ anladýklarýný belirtip barýþtý. Baþkan Polat, Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. 'e, "Televizyonda konuþup, gazetede yazý yazmak kolay. Gel iþin baþýna geç. Benden sana tam yetki ve tam destek" dedi. Sportif direktörlüðü düþünmek için süre talep eden Þükür, Rijkaard'ýn kalmasýndan yana tavýr alýrken, görüþmede Cim Bom'a gelmek için pusuda bekleyen Hagi'nin de adý geçti.
Efsane kadro dönüyor!
Þükür'ün iþbaþý yapmasý halinde eski takým arkadaþlarýna da önemli görevler vereceði bildirildi. Florya'da bugün 17.30'da yapýlacak idmana Rijkaard'ýn çýkmasý da çýkmamasý da sürpriz olmaz!..
FANATÝK 46 dakika önce..

Teþekkur:
Beðeni:
Alýntý

Yer imleri