REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Aziz Yıldırım geriye dönüyor..!

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aziz Yıldırım geriye dönüyor..!

Daha önce görevi bıraktığını açıklayan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım 25 günlük aradan sonra sarı lacivertli taraftarların beklediği son kararını açıkladı.

"Dernek Başkanları yönemimize devam etmesi yönünde baskıları ve istekleri olmuştur. Bu arada yeni bir yönetici arkadaşımız çıkmaması ve bizim de görevimize devam etmemiz yönünde istekler olması düşüncesi ile konuyu görüştük ve F.Bahçe başkanlığına ve yöneticileri de listede olmak üzere kongreye gitmeye karar verdik. 25 günlük süre içinde gösterilen çabalar ve bugünün geleceğin F.Bahçe'ye hayırlı olmasını diliyorum."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

danışıklı dövüş diye ben buna derim işte saattin saranı yemek için elinden geleni yapıyor aziz amca hadi bakalım görecegiz kongrede..
    selametle..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı
    danışıklı dövüş diye ben buna derim işte saattin saranı yemek için elinden geleni yapıyor aziz amca hadi bakalım görecegiz kongrede..
    selametle..
    bir şey olmaz dostum Aziz başkan klübe büyük katkıda bulunmuştur bu yıl beklenileni o da biliyor istifası yanlıştı zaten çok sevindim bu habere hayırlı olsun camiamıza saygılar....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

googleden dönek başkan yazın bakalım ne çıkıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aziz yıldırım istifa etmediki geri gelsin
    sadece komuoyunu bu şekilde meşgul etti ve fenerbahçenin şampiyon olamayışını unutturdu bu kadar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı COEMAR Nickli Üyeden Alıntı
    bir şey olmaz dostum Aziz başkan klübe büyük katkıda bulunmuştur bu yıl beklenileni o da biliyor istifası yanlıştı zaten çok sevindim bu habere hayırlı olsun camiamıza saygılar....
    aziz başkan başta olursa galatasaray ve beşiktaş sırasıyla her sene şampiyon olur..
    selametle..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı
    aziz yıldırım istifa etmediki geri gelsin
    sadece komuoyunu bu şekilde meşgul etti ve fenerbahçenin şampiyon olamayışını unutturdu bu kadar
    Aziz YILDIRIM dünyanın en akıllı yöneticisi nedenmi G.S'nin şampiyonluğunu hemen medyadan kaldırdı istifa ederek en büyük rakibine en büyük darbe bu olsa gerek ;)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı simeda Nickli Üyeden Alıntı
    googleden dönek başkan yazın bakalım ne çıkıyor
    rencide edici kelimeler kullanmayalım lütfen özhan canaydın ve yıldırım demirörende istifa etmişti daha önce.. hatırlayın lütfen.. rencide edici kelime kullanmak ne sana yakışır nede foruma..

Saygılar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri