Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arasý

Konu: Aziz Yýldýrým geriye dönüyor..!

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Aziz Yýldýrým geriye dönüyor..!

Daha önce görevi býraktýðýný açýklayan F.Bahçe Baþkaný Aziz Yýldýrým 25 günlük aradan sonra sarý lacivertli taraftarlarýn beklediði son kararýný açýkladý.

"Dernek Baþkanlarý yönemimize devam etmesi yönünde baskýlarý ve istekleri olmuþtur. Bu arada yeni bir yönetici arkadaþýmýz çýkmamasý ve bizim de görevimize devam etmemiz yönünde istekler olmasý düþüncesi ile konuyu görüþtük ve F.Bahçe baþkanlýðýna ve yöneticileri de listede olmak üzere kongreye gitmeye karar verdik. 25 günlük süre içinde gösterilen çabalar ve bugünün geleceðin F.Bahçe'ye hayýrlý olmasýný diliyorum."

Kullanýcý Bilgi Menüsü

danışıklı dövüş diye ben buna derim işte saattin saranı yemek için elinden geleni yapıyor aziz amca hadi bakalım görecegiz kongrede..
    selametle..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý
    danýþýklý dövüþ diye ben buna derim iþte saattin saraný yemek için elinden geleni yapýyor aziz amca hadi bakalým görecegiz kongrede..
    selametle..
    bir þey olmaz dostum Aziz baþkan klübe büyük katkýda bulunmuþtur bu yýl beklenileni o da biliyor istifasý yanlýþtý zaten çok sevindim bu habere hayýrlý olsun camiamýza saygýlar....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

googleden dönek başkan yazın bakalım ne çıkıyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aziz yıldırım istifa etmediki geri gelsin
    sadece komuoyunu bu şekilde meşgul etti ve fenerbahçenin şampiyon olamayışını unutturdu bu kadar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý COEMAR Nickli Üyeden Alýntý
    bir þey olmaz dostum Aziz baþkan klübe büyük katkýda bulunmuþtur bu yýl beklenileni o da biliyor istifasý yanlýþtý zaten çok sevindim bu habere hayýrlý olsun camiamýza saygýlar....
    aziz baþkan baþta olursa galatasaray ve beþiktaþ sýrasýyla her sene þampiyon olur..
    selametle..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hallederiz Nickli Üyeden Alýntý
    aziz yýldýrým istifa etmediki geri gelsin
    sadece komuoyunu bu þekilde meþgul etti ve fenerbahçenin þampiyon olamayýþýný unutturdu bu kadar
    Aziz YILDIRIM dünyanýn en akýllý yöneticisi nedenmi G.S'nin þampiyonluðunu hemen medyadan kaldýrdý istifa ederek en büyük rakibine en büyük darbe bu olsa gerek ;)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý simeda Nickli Üyeden Alýntý
    googleden dönek baþkan yazýn bakalým ne çýkýyor
    rencide edici kelimeler kullanmayalým lütfen özhan canaydýn ve yýldýrým demirörende istifa etmiþti daha önce.. hatýrlayýn lütfen.. rencide edici kelime kullanmak ne sana yakýþýr nede foruma..

Saygýlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri