REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/7 İlkİlk 1234567 SonSon
62 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: astra.1kr uydusu falıyette

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kartal29 Nickli Üyeden Alıntı
    istanbul avrupa yakasından 90 çanakla alabilirmiyiz.
    dostum bende 1.25 cm motorlu canak var makinam sunny 1030 fullx 3m sky tabanlı cihazlarda şu an için acıktır ama makina rc2 ve rd2 olarak değişiyor zaten adamlarada bazen rc2 veya bazende rd2 tabanlı yayın yapıyor forumdaki sunny 1030 cyroptworks yazılımını yükledim herşey cok güzel ayriyetten sirus uydusundan da 2 tane ***** kanalınıda seyrediyorum huslertv olması gerek arkadaşalra cok teşekkür ederim kolay gelsin clap2:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bende çanağımı bu uyduya çevirmeyi düşünüyorum ne dersiniz ?hispasatta bişey kalmadı?digital + lar çözülüyormu?makinemde en tps auto yazılımı var... Ne dersiniz ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

astraya tugulalar geldı 11038...v10979..v10847..v10832..v10876..v....11097..v...11156..v..sembolerı hesının 22000...dır saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkurler bilgi için turan 45
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar sağlam bir açıklama gelsin İstanbul'dan bu yayınları alabilirmiyiz? alırsak kaçlık çanakla geliyor? geliyorsa bu kanalları Diğital+ ları açabiliyormuyuz?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sevketensari Nickli Üyeden Alıntı
    arkadaşlar sağlam bir açıklama gelsin İstanbul'dan bu yayınları alabilirmiyiz? alırsak kaçlık çanakla geliyor? geliyorsa bu kanalları Diğital+ ları açabiliyormuyuz?
    arkadaşım 90-120 cm arası çanak anten ile yeni astra 1 kr uydularını alırsın... tekillaların şuan yeni keyleri puplic değil olduğunda izleyebilirsin...:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu uyduya çanağımızı çevirdiğimizde hotbirde göre aşağı ve yukarı eğimi nasıl olacak.Yani çanak hotbirde göre aynı kalıp sadece 13 dereceden 19 dereceyemi çevrilecek yoksa biraz aşağı veya yukarı kaldırılacakmı.Astraya hiç ayarlamadımda onun için soruyorum.teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım canagınıdoguya dogru cevıreceksın yanı 6 cm kadar yarım santımde aşagıındırır sen astrayı bulursun saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kars'tan alınabilirmi ? kaç cm anten gerek
    ilginize teşekkürler.

Sayfa 4/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri