REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/7 İlkİlk 1234567 SonSon
62 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: astra.1kr uydusu falıyette

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Gazİantep

Acaba gaziantept'e çekiyormu 150cm motorlu ve next 2500xdpcı cihazım var eskiden d + alıyordu şimdi yeni frekansını yükledim yinede çekmiyor kaçlık çanak lazım arkadaşlar?:49: :

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İzmİr Astra 19

ustalar izmir den 90 cm canakla verim alabilirmiyiz eğer alırsak uyduculara yeni ekmek kapısı olucak harika demi arkadaşlar zaten piyasa ölü :pepper: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı volkii Nickli Üyeden Alıntı
    ustalar izmir den 90 cm canakla verim alabilirmiyiz eğer alırsak uyduculara yeni ekmek kapısı olucak harika demi arkadaşlar zaten piyasa ölü :pepper: :45:
    çok rahat alırsın :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

emegi gecen tüm arkadaşlara tşk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar türkiye içinde bu uyduyu 90 cm anten ile herkes seyredebilir tabiki bazı bölgelerde canak ebadı birazdaha küçük cekiyor mesale yer ege 65 cm ofset antenle sinyal 100/80 ile cekiyor birde elinde ilk cıkan sunny serisi olan 1010 usebesiz sky modüllü cihazlarda bu uydudaki fulx3m yive fulx 3 acıyor saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Peki 90-95lik çanakla İstanbul Anadolu yakası Göztepeden D+ ları alabilirmiyim?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sevketensari Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Peki 90-95lik çanakla İstanbul Anadolu yakası Göztepeden D+ ları alabilirmiyim?
    arkadaşım 19/2 astrada 200.kana üzeri rahat alabilirsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler deneyeceğim.......:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar antalyadan 140 cm parabolle şifreli şifresiz dahil 700 kanal geliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kara_elektronik Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Acaba gaziantept'e çekiyormu 150cm motorlu ve next 2500xdpcı cihazım var eskiden d + alıyordu şimdi yeni frekansını yükledim yinede çekmiyor kaçlık çanak lazım arkadaşlar?:49: :
    aynı soruya bende cevap bekliyorum lütfen bilen arkadaşlardan yardım bekliyoruz

Sayfa 5/7 İlkİlk 1234567 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri