41 yaþýndaki Ýlhan Erdoðan'ýn baþýna 6'ncý kattan 12 kiloluk mutfak tüpü düþtü.

Tekirdað'ýn Çorlu Ýlçesi'nde eþi ile birlikte inþaat halinde bir apartmaný gezmeye giden Jeoloji Mühendisi 41 yaþýndaki Ýlhan Erdoðan'ýn baþýna 6'ncý kattan 12 kiloluk mutfak tüpü düþtü. Hastaneye kaldýrýlan Erdoðan yaþam mücadelesi veriyor.

Ýlhan Erdoðan eþi 32 yaþýndaki Pýnar Erdoðan ile birlikte dün Hürriyet Mahallesi'nde inþaat halinde olan konutlara gitti. Ýnþaata girerek daireleri inceleyen Ýlhan ve Pýnar Erdoðan çifti bir süre sonra indi. Çift inþaat kapýsýnda geldiklerinde çatýdan 12 kiloluk mutfak tüpü düþtü. Tüp önce Ýlhan Erdoðan'ýn kafasýna daha sonra Pýnar Erdoðan'ýn koluna isabet etti. Kanlar içinde yere yýðýlan eþini kendilerine ait otomobile bindiren Pýnar Erdoðan hemen Özel Þifa Hastanesi'ne geldi.

Ýlk müdahalesi burada yapýlan ve kafatasýnda çatlak olduðu tespit edilen Ýlhan Erdoðan hemen ameliyata alýndý. Yaklaþýk 3 saat süren ameliyatýn ardýndan yoðun bakým ünitesine alýnan Ýlhan Erdoðan'ýn hayati tehlikesinin devam ettiði belirtildi. Polise ifade veren Pýnar Erdoðan eþi ile dairelere bakmak için inþaata girdiklerini belirterek þunlarý söyledi:
Eþimle Ýþbilir Konutlarý'na daire bakmaya gittik. Daireleri gezdikten sonra binadan ayrýlmak üzere çýktýk. Aracýmýza doðru gittiðimiz sýrada çatýdan mutfak tüpü düþtü. Tüp, eþim Ýlhan Erdoðan’ýn baþýna benim de koluma geldi. Aldým eþini hemen hastaneye getirdim. Ben sorumlulardan davacý ve þikâyetçiyim.

Polis, tüpün düþtüðü inþaatta ve çevresinde inceleme yaptý. Ýfadesi alýnan inþaat iþçileri tüpün inþaatta çatý izolasyonu yapýmý sýrasýnda kullanýldýðýný söyledi. Olayýn meydana geldiði pazar günü inþaatta çalýþma olmadýðýný savunan iþçiler, “Ýþi cumartesi akþamý býraktýk. Pazar günü bir çalýþma olmadý. Tüp izolasyonda kullanýlýyor, ama nasýl düþtüðünü bilmiyoruz” dedi.

Polis soruþturma baþlatýrken, tüpün baþýna düþmesi sonucu aðýr yaralanan jeoloji mühendisi Ýlhan Erdoðan’ýn hayati tehlikesinin devam ettiði belirtildi