şunu da belirtmek isterim yaplan masumane bir yalnış dğil bilerek yapılmış ama pek başaramamışlar firmanın adamları yoğunsunuz değerli zamanınızı aldığım için muzur görün saygılar sunarım
şunu da belirtmek isterim yaplan masumane bir yalnış dğil bilerek yapılmış ama pek başaramamışlar firmanın adamları yoğunsunuz değerli zamanınızı aldığım için muzur görün saygılar sunarım
yeri değil ama alakanızdan dolayı sizden gm tf nın yeni seri 9450 4450 kanal editörü için da yardım istırham ediyorum mevcut editörler ulmuyor hata veriyor veya cihazı görmiyor usta saygılar
arkadaşım 4450 için vulcana serisini kanal editörünü kullanabilirsin 9450 için ayrı bir editör verilecek. aditöer üzerinde uyumluluk modunu ayarlamayı unutma.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
sağol usta yarın dükanda dediğin gibi yapayım noral şekilde yapıştım cıhazı görmemişti vulcan editör kolay gelsin
üstatlar bu yazılımla sirius açıkmı ben attım yazılımı açamadım
ellerine saglık
TeŞekkÜrler Dostum
elerine saglık ustat
arkadaslar 40400 cı var elimde sirus izleyebilirmiyim
17.11.2006 tairhili yazılımı yükle izleyebilirsin. kolay gelsin.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri