ton ton 1979- 1982 aranız da bu cizgi film i hatırlayan varmı?
ton ton 1979- 1982 aranız da bu cizgi film i hatırlayan varmı?
Unutulmayanlar
Müfettiş Gadget
Türkiye'de ilk yayıncı kanal:Fox Kids
Şuan:Yumurcak TV,Kids Co
Afacan Dennis
Türkiye'deki ilk yayıncı kanal:Fox Kids
Şuan:Kids Co,Yumurcak Tv
Yeni Serileri
Denis Gnasher
Türkiye'de ilk yayıncı kanal:Smart Çocuk(D Çocuk)
Yorum:Eski serisi daha güzeldi bunu beğenmedim
Müfettiş Gadget ve Küçük Gadgetler
Türkiye'deki ilk yayıncı kanal:Jetix
Daha sonra:Maxi Tv,Yumurcak Tv
Yorum:Eski seriden daha güzeldi.
bir çizgi film vardı hadie di galiba adını bile unttum dedesiyle beraber dağda kulübede yaşıyorlardı tom ve jerry var
tom ve jery,ten ten.temel reis,voltran,ağaçkakan,
birde trt 2 cumartesiden cumartesiye polis akademisi))
[B]Polis Akademisi
Bir kaç yıl önce D Çocuk(Smart Çocuk)'ta vardı.
Küçük Golcü'de geçen sene vardı.Smart Çocuk'ta
D Çocuk'ta eskiden baya eski çizgifilm vardı.
he-man,voltran,atom karınca,redkıt,ten ten,ya sımdı gozlerım doldu valla eskı gunler aklıma geldı.ben hala ızlerım cızgı fılm ama bu yenı versıyon cızgı fılmler pek tat vermıyor galıba.bana oyle gelıyor sankı.?
O şekilde.Bende 3,4 sene önceye kadar Jetix izlerdim.Ondan öncede Fox Kids.Marvel çizgifilmleri vardı.Spider-man(Örümcek Adam),Hulk,Fantastik Four en basit örnekleri yeni versiyonları çok kötü.Kanal D'de Spider-man'ın yeni versiyonu yayınlanmıştı geçen sene 20:00'da.Oldukça kötüydü karakterler bile benzememişti.Hayranı olduğum o kötü karakterleri bile tanıyamadım o kadar farklı yapmışlar.Artık çizgifilmler ne güzel çizimden ne de olaylardan ibaret.Çok çocuksular.Çocuksu ile kastettiğim 3-7 yaş kızların izlediği tarzda.Ne bir macera var ne de olan küçük maceraların hemen basit bir şekilde çözülmesi.Eski kanal geri dönse ister şimdi olsun ister 30 sene sonra olsun yine izlerim.Şimdi birsürü çocuk kanalı var ama o tek kanalın yerini hiç biri tutamadı.
Bu arada Ten Ten Karamel Tv'de yayınlanıyor.
Konu NeRoMaN tarafından (29-11-2010 Saat 18:34 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri