Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/6 İlkİlk 123456 SonSon
59 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: günün fıkraları

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Fotoğraf

Temel bir gün fotoğrafını çektirmek istemiş. Fotografçıya:

- Ben fotoğraf çektirmek istiyorum ancak ,vesikalık olmayacak...

Fotografçı:

- Olur efendim. 12x16 'ye ne dersiniz?

Temel:

- 192 eder de, bunun konumuzla ne alakası var?

der

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yaban ali Nickli Üyeden Alıntı
    Yaslı kadin doktora gider.

-Doktor gazım var benim ama beni cidden rahatsiz etmiyor. Ama her zaman
    sessiz ve kokusuz gaz çikarıyorum. Aslinda ofisinize geldigimden beri
    yaklasik 20 defa gaz cikardim siz bile farketmediniz." der.

Doktor bir hap yazar ve 1 hafta sonra tekrar gelin der. Kadın 1 hafta
    sonra geldiginde telaşlıdır.

-Doktor bana ne verdiniz boyle gazım aniden kokmaya basladi.

Doktor çok "güzel" der. Tıkanan sinüslerinizi açtığımıza gore şimdi
    kulaklardaki probleme bakabiliriz artık .....

der.
    harrrikaydı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aliciğim fıkraların gerçekten çok hoş fakat her biri için ayrı bir konu açmaktansa bir başlık altında verirsen tüm fıkralarını da okumuş oluruz. öbür türlü bazı fıkralarını kaçırıyoruz. sevgilerimle...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konular birleştirilmiştir lütfen fıkraları buradan takip edelim
    sevgiler......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fiesta54 Nickli Üyeden Alıntı
    Aliciğim fıkraların gerçekten çok hoş fakat her biri için ayrı bir konu açmaktansa bir başlık altında verirsen tüm fıkralarını da okumuş oluruz. öbür türlü bazı fıkralarını kaçırıyoruz. sevgilerimle...
    kim yaptıysa eline sağlık. diğer arkadaşlarda fıkralarını burada verirlerse mükemmel ve sürekliliği olan bir konu olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

harika

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Emeklilik
    Bir adam son günlerini yasiyormus. Uzuvlari meleklerin huzuruna çikmislar.Göz saygiyla ayaga kalkmis, kibarca söze baslamis :-Efendim... Sizden bir ricam var. Emekliye ayrilmak istiyorum. Yetmis yildirgörmekten yoruldum...Göz sözlerini bitirdikten sonra sirayla, kulaklar ve ayaklar söz alip emeklilikleriniistemis. Derken arkadan çok kisik bir ses duyulmus :- Asil emeklilik benim hakkim!..Melekler öfkeyle bagarmis :- Ayaga kalkip konussana saygisiz...-Ayaga kalkacak güçte olsam, emekliligimi ister miydim hiç?..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

- Senin Düsündügünü Düsünüyorum...
    Iki asik parkta el ele dolasiyorlardi. Ayse sordu :- Ne düsünüyorsun sevgilim?Ahmet romantik bir sekilde :- Senin düsündügünü sevgilim...Ayse birden telaslanarak :- Yoooo.. Sakin ha... Öyle birsey yaparsan avaz avaz bagiririm!

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yanımda Kiliyordu
    Memleketin tekinde 3 kere camiye gitmeyeni idam ediyolarmis. Ama bu aradaidam edilmeden önce 3 dilegini yerine getiriyolarmis. Adamin teki 3 keregitmemis. Idam edilmeden önce sormuslar- 1. dilegin ne?- Vezirin karisi ile yatmak istiyorum...Vezir "Olmaz" dese de padisah; "Mecbur" demis. Daha sonra :- 2. dilegin ne?- Padisahin karisi ile yatmak istiyorum...Padisah "Hayir" demis. Ama herkes itiraz edince mecbur kalmis. Sonra :- Son dilegin ne?Adam,bir vezire bakiyomus, bir padisaha. Vezir bakmis sakata geliyoruz :-Ben bu adami sanki camide gördüm gibi geldi...Padisah hemen lafa atilmis :- Ne gibisi olm, Yanimda kiliyordu namazi...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Harika Saat
    Çok matrak bir adam günün birinde bir bara girer. Barda çok çekici bir kadininoturdugunu gördügü gibi kadinin yanina gider ve oturur. Merakli bir sekildesürekli olarak kol saatine bakmaya baslar. Yaninda oturan kadin bir süre sonradayanamaz ve :- Randevunuza gelecek arkadasiniz geç mi kaldi? diye sorar. Adam :- Hayir. Sadece günümüzün en modern ürünü olan bu saati yeni satin aldim.Test ediyorum...- En modern saat mi? Ne farki var bu saatin?- Benimle beyin dalgalarini kullanarak iletisim kurabiliyor.- Simdi ne diyor?- Sizin iç çamasiri giymediginizi söylüyor.Kadin kikirdayarak;- Öyleyse saat arizali olmali. Çünkü benim iç çamasirim var...Adam mütebessim :- Bu cihaz yine birsaat ileriyi gösteriyor

Sayfa 2/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri