Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 5/6 ÝlkÝlk 123456 SonSon
59 sonuçtan 41 ile 50 arasý

Konu: günün fýkralarý

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart fýkra

Karadeniz taraflarýnda, yüzme bilmeyen Ýngiliz bir turist
    denize düþer; ve suyun içinde çýrpýnarak baðýrmaya baþlar:
    -"Help... Help... Please... Help..."
    O sýrada oradan geçmekte olan Temel, derhal kýyýya koþar
    ve kýzgýn kýzgýn baðýrýr:
    -"Ula zibidu! Ýngiluzca öðreneceðuna, yüzme öðrenseydun ya
    daa!"

BEBEK

yaþýndaki Sevinç, yeni doðan kardeþine oyuncak almak için
    annesiyle oyuncakçýya gider. Dolaþýrlarken, bir bebek
    beðenir ve annesinden bebeði almasýný ister. Annesi de
    Sevinç'i paylar:
    -"Senin zaten bebeðin var ya kýzým; yeni bir bebeði
    ne yapacaksýn?"
    -"E ben vayken sen kendine yeni biy bebek aldýn yaa!"

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ýntihar

Adamýn biri birgün kendini asmak için ipin bir ucunu aðaca baðlamýþ diðer ucunuda beline dolamýþ,hasta bakýcý sormuþ.
    -Ne yapýyorsun sen,
    -Görmüyonmu kendimi asýyorum.
    -Ýyide boðazýna dolaman gerek ipi,
    -Denedim ama o zamanda nefes alamýyorum
    YA OLDUÐUN GÝBÝ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜÐÜN GÝBÝ OL

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Asker

Kore'de Türk Tugayýndan iki Anadolu'lu asker biraz gezmek için firar ederler.Þehirde bir aþaðý bir yukarý dolaþýrken inzibat subayý bunlarý yakalar ve sorar:
    -Hani sizin izin kaðýtlarýnýz?...
    Erler subayý atlatýrýz umuduyla:
    -Biz Amerikalýyýz...diye cevap verirler.Subay durumu anlar,ama hiç bozuntuya vermez:
    -Amerika'nýn neresindensiniz?diye sorunca:
    -Ýçindenuk kumandaným...diye yanýt verirler.
    YA OLDUÐUN GÝBÝ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜÐÜN GÝBÝ OL

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ders

Kimya dersinde öðretmen elindeki metal parayý gösterdi:
    -Þimdi bu beþyüzlüðü asite batýrýyorum.Ne dersiniz eriyecekmi?
    Nuri parmak kaldýrýp cevapladý:
    -Erimez öðretmenim:
    -Evet erimez,neden erimez?
    -Eriyecek olsa asite atmazdýnýz da ondan...
    YA OLDUÐUN GÝBÝ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜÐÜN GÝBÝ OL

Kullanýcý Bilgi Menüsü

harika

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý rahim1960 Nickli Üyeden Alýntý
    harika
    Teþekkürler.Devam edecek.Ýzlemeye devam edin.:victory:
    YA OLDUÐUN GÝBÝ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜÐÜN GÝBÝ OL

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Karne

Baba, ortaokul üçüncü sýnýfa giden oðlunun elinde karneyle salona girdiðini görür. "Allah allah, dönem ne çabuk bitmiþ..." diye düþünür ve oðluna seslenir:
    -"Getir bakayým þu karneyi!"
    -"Al baba..."
    Adam karneye bir bakar ki, beden eðitimi ve resim dýþýndaki tüm dersler zayýf.
    -"Bir dediðini iki etmiyoruz, bilgisayar dedin, bilgisayar aldýk, ingilizce kursu dedin ingilizce kursuna gönderdik, gitar kursu, müzik aletleri, ne istersen yapýyoruz. Kýz arkadaþ uðruna harcadýðýn çiçek parasýnýn haddi hesabý yok. Ne bu notlarýn hali, rezil þey!"
    -"Baba... O benim karnem deðil ki, senin kitaplarýný karýþtýrýyordum, birinin arasýnda karnelerinden birini bulmuþtum..."
    YA OLDUÐUN GÝBÝ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜÐÜN GÝBÝ OL

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Baþçavuþ Albayý tutuklayacakmýþ

Albay, binbaþýya: -Yarýn güneþ tutulacak. Bu her zaman görülen bir þey deðildir. Erleri talim elbiseleri ile talim meydanýna getirin de olayý görsünler. Ben de orada bulunup kendilerine gerekli bilgiyi vereceðim. Þayet yaðmur yaðarsa, tabii bir þey göremeyiz. O zaman erleri, üstü kapalý talimgaha götürürsün. Binbaþý, yüzbaþýya: -Albayýn emri ile yarýn sabah saat dokuzda güneþ tutulacak. Bu her zaman görülen bir olay deðildir. Þayet hava kapalý olursa bir þey görülemeyecektir. Bu durumda tutulma, kapalý talimgahta gerekli talim elbisesiyle yapýlacaktýr. Yüzbaþý, teðmene: -Albayýn emri ile yarýn sabah dokuzda talim elbisesi ile güneþ tutulmasýnýn açýlýþ merasimi yapýlacaktýr. Þayet yaðmur yaðarsa ki bu durum pek görülen bir olay deðildir, Albay kapalý talimgahta gerekli bilgiyi verecektir. Teðmen, baþçavuþa: -Yarýn sabah dokuzda hava güzel olursa, talim kýyafeti ile albay tutulacak. Kapalý talimgahta yaðmur yaðarsa, alayýn meydanýnda manevra yapýlacak. Çünkü bu her zaman görülen bir olay deðildir. Basçavuþ, askere: -Yarýn sabah saat dokuzda kapalý talimgahta Albayý tutacaðýz. Sabah hepiniz talim teçhizat ile hazýr olun. Askerler kendi aralarýnda: -Yarýn sabah bizim baþçavus Albayý tutuklayacakmýþ.
    YA OLDUÐUN GÝBÝ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜÐÜN GÝBÝ OL

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hakemler Bizde

Bir devrin tüm as ve klas futbolcularý cennette buluþmuþ. Cennetin baþ meleði de futbol meraklýsýymýþ. Þeytaný çaðýrtmýþ: -"Cennetle cehennem arasýnda bir maç düzenleyelim ne dersin?" -"Boþuna oynamayalým, biz kazanýrýz", demiþ þeytan. -"Olur mu en iyi futbolcular bizde, ne kadar da kötü futbolcu varsa sizde..." Þeytan þeytanca gülümsemiþ: -"Ama bütün hakemler de bizde..."
    YA OLDUÐUN GÝBÝ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜÐÜN GÝBÝ OL

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Teyzesiyim

Çekici bir genç kadýn, çok zayýf bir bebeði doktora kontrole götürür. Bebeðe bakan doktor: - "Bu çocuk iyi gýda almýyor", der ve kadýna dönerek: - "Lütfen soyununuz", diye rica eder. Soyunan kadýnýn göðüslerini iyice kontrol eden doktor: - "Düþündüðüm gibiymiþ hanýmefendi" der, "sizin hiç sütünüz yok." Kadýn: - "Tabi olmaz doktor bey", der. "Ben çocuðun teyzesiyim..."
    YA OLDUÐUN GÝBÝ GÖRÜN
    YADA GÖRÜNDÜÐÜN GÝBÝ OL

Sayfa 5/6 ÝlkÝlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri