Teşekkur: 0
S.A.Arkadaşım rejim tehlikede falan değil.Sizin kendini halktan üstün gören elit ağalarınızın çıkarları tehlikede.Artık korku hikayeleri ile milleti kandıramıyorlar,tıpkı anayasa oylamasında olduğu gibi.Resme iyice bakarsan kadın annelerimizin hepsininde başörtülü,çarşaflı olduğunu görürsün,sen anlamıyorsan ben ne yapayım.Size kalırsa bunlar Cumhuriyet düşmanları,ama öyle değil başörtü ve çarşaf cumhuriyeti kuran ana unsurlardan biridir.Ana mayadır, siz canınızı fazla sıkmayın ana temel çok sağlamdır.Birde Cumhuriyet tehlikede diye diye milleti rahatsız etmeyin.AEO.nono:::45:
a.s arkadaşım ben zaten resme itiraz etmedim.resimdekilerede etmiyorum.itirazım rantçılara,kapalılık insan olmanın mayasında vardır.geçmişe bakarsan bu hıristiyan-yahudi toplumu içinde geçerlidir.dinimizin toplum olmamızın gerekliliklerini kullananlara ve gizli emellerine malzeme yapanlara benim sözüm .milletim laikliği öne süren dinsizlerle(sözüm laiklere değil)dini rant gören ,arap şövenizmini islam harekatı gibi algılattıran,dini sermaye gibi kullanananların arasında sıkışmış durumda ve 2. unsur şu anda baskın durumda.yoksa dert türban değil türbanın arkasına sığınıp hareket edenler
S.A.Evet bu düzeni kendi çıkarları için bozanlar,rejim ve düzen tehlikede diye diye milleti galyana getirmek istiyorlar ama bu millet bu numaraları artık yutmuyor.bana kalırsa başka numaralar bulun veya bırakın millet güzel güzel hoşgörü içerside kardeşce yaşasınlar.evet cumhuriyet düşmanları var onlarda kendilerini çok güzel izah ediyorlar kendi gibi düşünmeyenlere düşmanlık ederek.her zamanki gibi destek görmeyince,milleti suçlayarak kaçıyorlar.bazılarının resepsiyondan kaçtığı gibi.Atatürk düşmanı falan yok,Atatürk'e düşman bulmaya çalışılıyorlar.ALLAH bu millete yar ve yardımcı olsun inşaallah.ALLAH'tan başka dost yoktur.AEO.:45:
![]()
konu kapanmıştır.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri