bende aldım fakat elime henüz geçmedi.umarım iyi sonuç alırız.kablodanda kurtuluruz.selamlar.
bende aldım fakat elime henüz geçmedi.umarım iyi sonuç alırız.kablodanda kurtuluruz.selamlar.
evet iki gün evvel geldi.ancak yapamadım ve çocuğun bilgisayarcı arkadaşı işi 1dk.da çözdü.fakat şifreyi bilmediğim için bağlantı yapamadık.şifreyi girince işlem tamam olacak.o zaman sağlıklı bilgi veririm.selamlar.
evet arkadaşlar bu cihazı kullanmaya başladım.kablolu bağlantıdan daha çabuk kanal açılıyor. ha bu arada kablo derdindende kurtuldum.selamlar.
yalnız cihazın fiyatı 150 tl cok pahalı. ve yenı modelleri cıktı inşallah ilerliyen zamanlarda fiyatı düşer. bir çok kişi kablodan müzdarip durumda.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
ben 150 tl.ye almadım.daha ucuza aldım.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
Konu ozibo tarafından (30-11-2010 Saat 13:18 ) değiştirilmiştir.
volkan ustam ben 75 tl.ye aldım.
kırılma donma ve kablo derdinden kurtuldum.gerçi volkan ustam biraz daha beklesek dahada ucuz alma imkanımız dogardı.fakat kablolar sorun olunca mecburiyet karşısında almış olduk.fakat ben memnunum.3 günden beri kullanıyorum.sorun çıkmadı,umarım çıkmaz.
Seremir tahminim sıkıntı olmaz. Basit mantıkla Laptopu kablosuz bağladım download hızım yaklaşık 7Mbit, kabloludada yaklaşık aynı. Öyleyse neden kablo sıkıntısı çekelim. Hem sen araştırmacı kardeşimiz olarak deneyip bize tecrübelerini aktarırsan seviniriz.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri