REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 14/24 İlkİlk ... 4567891011121314151617181920212223 ... SonSon
234 sonuçtan 131 ile 140 arası

Konu: redline twinlerin açtığı kanal listesi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon12

ercissat dostum bide rl leoder içindedir demişsin yani max 232 olmadan
    rs 232 yazılımı yukleyebiliriz degilmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yüklersin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercişsat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yeni yazılımdır Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu yazılım yumatu twing ler oluyormu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uymaz yumatu twınlerin yazılımı ayrıdr yumatu yazılımı senin içinmemet kardeş bu yazılım sadece yumatu twın içindir
    Konu ercişsat tarafından (29-12-2010 Saat 21:08 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon12

dostum recişsat yukardaki rl 100 csx dosyasında 2 tane *** dosyası var
    hangisini yüklesek doğru olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merhaba Ercişsat.
    Redline twing cihazlariçin verdiğin yazılım,bence 06.12.2010 tarihli yazılımdır.Bu yazılım da yukardaki listede belitilen kanalların çoğunu açmaz.Açmaz çünkü bu yazılımı ben kullanıyorum ve bundan sonra yeni bir yazılım da çıkmadı.Ancak bu yazılıma eklenti olarak geçen hafta verilen yazılımda,paylaşımla açılan kanallar kırmızı renkle belirgin hale getirilmiş.Başka da bir artısı yok.
    Ya yanlış yerden bilgi alıyorsun,ya da birileri seni yanlış yönlendiriyor.Tabii sen de denemeden verdiğin için insanları beklenti içine sokuyorsun.Bu durum forumda paylaşım anlayışına uygun değil.Olsa olsa işletim olur!..Lütfen dikkat!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı cumalar redlıneye desteğim bitmiştir rsultürk arkadaştan alırsınız bilgileri .yeni cihaz aldım inşallah pazartesi ptt kargodan alacam.
    Konu ercişsat tarafından (31-12-2010 Saat 15:46 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı ercişsat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayırlı cumalar redlıneye desteğim bitmiştir rsultürk arkadaştan alırsınız bilgileri .yeni cihaz aldım inşallah pazartesi ptt kargodan alacam.
    sen hizmet verdiğin müdetçe seni sevende olacak sevmeyende olacak selam ve dua ile...
    Konu sadabatlı tarafından (31-12-2010 Saat 17:27 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sadabatlı gardaşım alınganlık değil gerçekten sana özelden bi adres verdim redlıne aradığın herşeyi orda bulcaksın yazılım destek redlıne türm serileri var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon12

ercissat verdigin rl 100csx yazılımı eski yazılımla karşılaştırdım ikiside aynı

Sayfa 14/24 İlkİlk ... 4567891011121314151617181920212223 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri