ercissat dostum bide rl leoder içindedir demişsin yani max 232 olmadan
rs 232 yazılımı yukleyebiliriz degilmi
ercissat dostum bide rl leoder içindedir demişsin yani max 232 olmadan
rs 232 yazılımı yukleyebiliriz degilmi
yüklersin
uymaz yumatu twınlerin yazılımı ayrıdr yumatu yazılımı senin içinmemet kardeş bu yazılım sadece yumatu twın içindir
Konu ercişsat tarafından (29-12-2010 Saat 21:08 ) değiştirilmiştir.
dostum recişsat yukardaki rl 100 csx dosyasında 2 tane *** dosyası var
hangisini yüklesek doğru olur
Merhaba Ercişsat.
Redline twing cihazlariçin verdiğin yazılım,bence 06.12.2010 tarihli yazılımdır.Bu yazılım da yukardaki listede belitilen kanalların çoğunu açmaz.Açmaz çünkü bu yazılımı ben kullanıyorum ve bundan sonra yeni bir yazılım da çıkmadı.Ancak bu yazılıma eklenti olarak geçen hafta verilen yazılımda,paylaşımla açılan kanallar kırmızı renkle belirgin hale getirilmiş.Başka da bir artısı yok.
Ya yanlış yerden bilgi alıyorsun,ya da birileri seni yanlış yönlendiriyor.Tabii sen de denemeden verdiğin için insanları beklenti içine sokuyorsun.Bu durum forumda paylaşım anlayışına uygun değil.Olsa olsa işletim olur!..Lütfen dikkat!
hayırlı cumalar redlıneye desteğim bitmiştir rsultürk arkadaştan alırsınız bilgileri .yeni cihaz aldım inşallah pazartesi ptt kargodan alacam.
Konu ercişsat tarafından (31-12-2010 Saat 15:46 ) değiştirilmiştir.
sadabatlı gardaşım alınganlık değil gerçekten sana özelden bi adres verdim redlıne aradığın herşeyi orda bulcaksın yazılım destek redlıne türm serileri var
ercissat verdigin rl 100csx yazılımı eski yazılımla karşılaştırdım ikiside aynı
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri