DİKKAT!!! arkadaşlar aşağıdaki vereceğim devre ve şema ve programlar kesinlikle acemiler için değil tamamem servis ve yetkili kişilerin kullanabileceği dökümanlardır.
FLASH YAZMAK İÇİN JTAG ŞEMASI(IBM İŞLEMCİSİ OLAN CİHAZLARA YAZILMIYOR)
![]()
DİKKAT!!! arkadaşlar aşağıdaki vereceğim devre ve şema ve programlar kesinlikle acemiler için değil tamamem servis ve yetkili kişilerin kullanabileceği dökümanlardır.
FLASH YAZMAK İÇİN JTAG ŞEMASI(IBM İŞLEMCİSİ OLAN CİHAZLARA YAZILMIYOR)
![]()
redlıne twın şeması ve yazılım atması![]()
arkadaşlar redline 104 csx rl br twin çivt tunerli 2.borda twin kısmına yazılım atmak için twin kısmından 1.borda giden rs232 girişi dibinde 2 adet kablo var o kablolar rx tx uçlarıdır 1.borttan ayrıp dırdandan bir max 232 devre yapıp yukleyebilirsiniz yava elinizde matrix loder varsa o da olur hatırlarsanız bir zamanlar minton uydu alıcılarının içinde max 232 devre yoktu matrix loder ile yüklüyorduk aynı onun gibi ornek alarak yapabilirsiniz yada başka bir uydu alıcısının max 232 devresini kullanarak
erciş usta br 2000 twin 2. yazılım olarak eski yazılımları alıyor.Herhalde yeni yazılımda sorun var.kontrol edebilirmisin.
elimde redlıne twın yok sattım br serisi usbden alıyor yazılımı
bende usbden atıyorum. dosya boş gibi hiç hareket etmiyor.
artık herşey teknik serviste bitiyor erenerli dostum şemadaki gibi twın kartı söküp yazılım atıyorlar.
reis emklerin için teşekkürler..
Konu sadabatlı tarafından (24-12-2010 Saat 12:55 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri