Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
132 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: STREAM System BULSAT OK (Sunny-Kaon Vs) 30.10.2010

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Özgür Erge Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    stream yazılımlarda şebeke sorunu var bizde ugraşılmasın diye size kanal listesi veriyoruz tüm kanallar taratılmış ve ayarlanmış bir şekilde size sunuyoruz..kanal listesini yükledikten sonra istediginiz gibi ayarlayabilirsiniz orasıda size kalıyo..
    Arkadaşım yazılımı yükledim. Ancak güncel irdeto 2 ***lerini yükleyemiyorum. KKe+c1.6 plus yazılımını kullandım. Ancak yazılımda yüklemiyor. Üstelik bu yazılım şebeke aramayıda destekliyor

Win7’de kke+ (*** editör plus 1.6) *** yükleme programını açtığımda, gerekli işlemleri yapıyorum. Para envio yükleme işaretleyip, cihaz logosunun olduğu bölüm yanıp sönerken, yükleme işleminin başlaması için cihazı açıp kapadığımda bilgisayarda aşağıdaki kke+ (*** editör plus 1.6) *** yükleme programında hata göstergesi çıkıyor.

Run-time error “8020” :
    “Error reading comm device”

hatası veriyor.

Kısaca İrdeto 2 şifrelerini cihaza atamadım. Dolayısıyla Bulsat 39 derecedeki yayınlar izlemek benim için hayal oldu sanırım. Yardımlarınızı bekliyorum….
    Konu gizemli77 tarafından (31-10-2010 Saat 19:19 ) değiştirilmiştir.
    Edittt... xxman™

Bu tür imzalar yasaktır. Bir dahakinde gereken yapılacaktır.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri