Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
132 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: STREAM System BULSAT OK (Sunny-Kaon Vs) 30.10.2010

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı viva3 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende kaon 511 ci 12.01.a5 uyduda stream bm8200ci 12.01.a5 yzılımı var. bu yazılımlardan birisini yükleyebilirmiyim bm8300ci 12.01.a5 denedim yükleyemedim daha önce sordum ama bir cevap alamadım

tabiki olur. yanlız önce kurukafa yükle.tüm bilgiler burada mevcut.incelersen halledebilirsin..

:45:12 01 a5 -önce rs232 ile cihaza bağlantı yap:45:- kuru kafa:45: -ardından eski stream kup 230 la engineer ( mühendis)modunda yükle :45:-sonra 12 01 a5 8300 ci yazılımı yükle enginer modunda :45:---engineer modunda yüklemek için zuppp yazılımını çift tıkla yükleme olacak yere mausla sol tıkla ve space tuşu(klavyenin en uzun tuşu )na bas-cihazı arka anahtarından veya kapama dügmesin den aç :45:yüklemeye başlayacaktırsonra yeni verilen k-e-y-i- gir izlemeye başla -bu yazılımda kanallar gideceginden kanalları sen ayarlayacaksın -disec ayarlarını yapmayı unutma -forumda araştırırsan hepsi var--unutmadan şunuda belirteyim yazılımları rardan çıkarın-bilmeyenler içinzup yazılımlar hariç
    Konu zamk tarafından (11-11-2010 Saat 14:16 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri