Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
33 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: YouTube Açýldý!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arrow 130 YouTube Açýldý!

2,5 yýllýk süren yasak bugün son buldu. Popüler video paylaþým sitesi YouTube'a eriþim yasaðý kaldýrýldý.
    30/10/2010 19:15

Yaklaþýk 2,5 sene önce, yayýnlanan bazý videolar nedeniyle mahkeme tarafýndan eriþimi yasaklanan, dünyaca ünlü video paylaþým sitesi YouTube'un üzerindeki yasak nihayet kalktý. (YouTube Yasaðý Kalkýyor Mu?)

Yasaða neden olan videolarýn kaldýrýldýðýnýn tespit edilmesinin üzere, yetkili mahkeme verilen eriþim yasaðý kararýnýn kaldýrýldýðýný açýkladý.

Yasaksýz YouTube

Böylece uzun bir süredir Türkiye'den ulaþýlamayan siteye artýk resmen ulaþabilmek mümkün oldu.

YouTube yasaðýnýn kalkmasýndan sonra þimdi gözler bazý diðer yasaklý sitelere de çevrildi. Onlarýn akýbetinin ne olacaðýný yakýn gelecekte göreceðiz.
    Konu Hikmet™ tarafýndan (30-10-2010 Saat 22:30 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben halen eriþemiyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý NeRoMaN Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ben halen eriþemiyorum.
    Sende bi sorun var heralde pc yeni format attým ve bu haberi okuyunca hiçbir ayar yapmadan girdim ve açýldý. HABER DOÐRU...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý xxman Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Sende bi sorun var heralde pc yeni format attým ve bu haberi okuyunca hiçbir ayar yapmadan girdim ve açýldý. HABER DOÐRU...
    Pcye format atmadan önce DSN ile giriyordum.Formattan sonra ayný DSNyi kullandým girmedi.Þuan ayarsýz yani denedim Youtubeye girmedi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý NeRoMaN Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Pcye format atmadan önce DSN ile giriyordum.Formattan sonra ayný DSNyi kullandým girmedi.Þuan ayarsýz yani denedim Youtubeye girmedi.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ÝE'den denesene bi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý xxman Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ÝE'den denesene bi.

Ýnternet Explorer'dende girmiyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben denemedim amam deniyenler var acýlmýþ hayýrlý olsun diyelim tabiki iyi kullanana

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Benim dnslerde otomatik youtube acýldý
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yaný you tup Türkiyeden tekrar para almaya tekrardan baþladý

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende tak açýldý
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri