Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 3/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon
33 sonuçtan 21 ile 30 arasý

Konu: YouTube Açýldý!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý pencere77 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ie den girilmiyor bende...
    ilk önce Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. tertemiz tarat ek olarak ''explorer'i sýfýrla''

Internet Explorer'da gözatma iþlemi her zaman yavaþ mý? Uygulama sýk sýk yanýt vermemeye (askýda kalýyor) veya çalýþmamaya baþlýyor (kilitleniyor) mu? Internet Explorer'ýn "bir sorunla karþýlaþtýðýný ve kapatýlmasý gerektiðini" bildiren hata iletileri alýyor musunuz? Ya da, Iexplore.exe dosyasýnda bir Visual C++ "çalýþma zamaný hatasý" oluþtuðunu bildiren hata iletileri alýyor musunuz?

Haberin kaynaðý ve devamý...!

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý ayran Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    NeRoMan hala youtube'ye giremiyormusun..
    Hayýr giremiyorum hala.Yarýn dediðiniz programý deniyeceðim.Bakalým iþe yarýyacak mý.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende hiç kapanmamýþtý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý erdal05 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    þükür ki...bir ayýptan kurtulduk ...

ne ayýbý ayýp olan neymiþ bir anlatsana.

o videolar yayýnlandýðý zaman vatan millet edebiyatlarý yapanlar vardý ne oldu you tube yasak konuldu TÜRKÝYE den you tube bir kuruþ para gitmedi.

Ama bizim halkýmýz o kadar cahilki yok bizi kýsýtladýlar eðer kullancýlar þu anda kýsýtlanmak istese istediðin kadar DNS gir türktelekomun DNS olmadan nete cýkýþ yapamazsýn bu çok basit bir iþlemdir ama burda Türkiye halkýna verilmiþ bir yasak yoktu bu iþ böle yapýlmadý yapýlan iþlem TÜRKÝYE DNS leri üzerinden You tube giriþ yasaklandý böylelýkle You tube de türkiyeden herhangi bir hak talep edemedi.

Burda bir cok kiþi yayagara yaptý yok kýsýtlandýk yok þudur budur daha neyýn ne olduðunu bilmeden atýp tuttular evine bilgisayar alan bir yere giremedimi baþlar telekomdan devletten yakýnmaya. Atatürke peygambere hakaret olur nerde bu devlet nerde bu millet ama bir yasak geldimi vay yobaz nerde özgürlük.

Hem ceza verilmesi için yaygara yaparsýn sonrada kývýrýrsýn böle bir cahillik görmedim.

Bana göre halen You tube nýn Türkiye DNS lerinin yasak olmasý gerekýyordu Türk,yeden beþ kuruþ para talep etmemeleri gerekir. Vatan millet edebiyatý yapanlarýda gördük bu sayede.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

youtube yasaklýmýydý ki

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende de hiç kapanmamýþtý)))

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Eriþemeyen Arkadaþlar için çözüm

- Buradaki programý yükleyin çalýþtýrýn Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    - DNS Ayarlarýnýzý orjinal hale getirin
    - Youtube giriþ gibi programlar varsa kökünden kaldýrýn.
    - Bilgisayarýnýzý Yeniden Baþlatýn

Bu 4 Ýþlemi yaptýktan sonra sorun çözülecektir. (Not : 1madde Çok Önemli yapýnýz)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

modeme reset atýn sorun kalmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Catapult® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Eriþemeyen Arkadaþlar için çözüm

- Buradaki programý yükleyin çalýþtýrýn Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    - DNS Ayarlarýnýzý orjinal hale getirin
    - Youtube giriþ gibi programlar varsa kökünden kaldýrýn.
    - Bilgisayarýnýzý Yeniden Baþlatýn

Bu 4 Ýþlemi yaptýktan sonra sorun çözülecektir. (Not : 1madde Çok Önemli yapýnýz)
    Denedim fakat sonuç ayný.Halen Youtubeye eriþemiyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

YouTube'de pek Ýþim Olmaz Kullanmam Ama Ben Þu Anda Girebiliyorum

Sayfa 3/4 ÝlkÝlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri