REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: kyoto 8550 DAP CI yazýlým yardým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart kyoto 8550 DAP CI yazýlým yardým

Slm..usdat benim kyoto 8550 DAP CI bi cýhazým var ..Bunun posizyeneri aniden arýzalandý ..saða sola dönmüyor..Ben bu arýzayý yazýlýmla giderebilirmiyim...ancak!! belki düzelir ihtimaliyle yazýlým atmak için gerekli dosyayý indirdim...Cýðazýma SR 232 kablosunu taktým ve bilgisayarda com 2 baðladým.. Cýðazým kapalý konumda iken,Kyoto lader programýný çlýþtýrarak sýrasýyla Download sonrada Browse yi týklayýp 8550DAPCI_V600_020426w bin dosyadýný sectim. sonrada cýðazýn fiþini taktým .yükleme otamatik olarak baþlamasý gerekirken baþlamadý... (Power the IRD off and then on.) kýrýmýzý yazý geliyor..normalde yazý yeþil gelmesi gerekiyormuþ...bana resimli yada açýk bi þekilde yazýlým nasýl atacaðýmý yazarsanýz sevinirim...Kolay gelsin,Saygýlar
    Konu Erdinc61 tarafýndan (22-09-2007 Saat 22:31 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

acil yardým bekliyom

Kullanýcý Bilgi Menüsü

çok zor bi arýza sorusu galiba..cevap veremediðiniz için çok tþkler yinede...siz yazana kadar baþka forumdan yanýt aldým...saðolsunlar...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Erdinc61 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    çok zor bi arýza sorusu galiba..cevap veremediðiniz için çok tþkler yinede...siz yazana kadar baþka forumdan yanýt aldým...saðolsunlar...
    O cihaz çok eski bir model.Diger forumdada konu actýgýnýzý gördüm zaten neyse sorununuz düzeldigine göre

Konu kapanmýþtýr

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri