REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
37 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Kaon CİHAZLAR HAKKINDA GUNCEL SORULAR ve Cevaplar (Lütfen başka konu açmayınız)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kaon 12c1a5

kaon 12c1 a5 tps auto yazılımı gelmedimi arkadaşlar::ill:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım şuanda tps auto yazılımları sorunlu problem çözüldüğünde bu cihazada yazılım gelecektir

saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm yardim

arkadaslar bana radyo arka fonu degistirmek icin kaon cdh 6.0 lazim tesekkurler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kanal mkilidi

ben yazılım attım 6 tane sıfır giriyorum açmıyor şifre ne

Kullanıcı Bilgi Menüsü

463330 giriniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yardım istiyorum....

Arkadaşlar KAON sky modül çakılı cihaz kullanmaktayım.Son güncel yazılımları yüklememe karşın Hotbird den Animal Planet, Animaux, Natıonal geograpıc, Dıscovery vb Kanalları izleyemiyorum.Legal, illegal izleyebilmek icin neler yapmam, satın almam (kart..) gerekiyor? Yardımlarınız için TŞK ler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Animal Planet, Animaux, Natıonal geograpıc, Dıscovery emu yazılımıyla bu kanalların hiçbirini izleyemezsin.legal izleyebilmen icin polsat paketine ab sat paketine ait yasal kartları alman lazım.

SAYGILAR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı doctor Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar KAON sky modül çakılı cihaz kullanmaktayım.Son güncel yazılımları yüklememe karşın Hotbird den Animal Planet, Animaux, Natıonal geograpıc, Dıscovery vb Kanalları izleyemiyorum.Legal, illegal izleyebilmek icin neler yapmam, satın almam (kart..) gerekiyor? Yardımlarınız için TŞK ler.
    Slm Merhaba dostum..
    UYduccu arkadaşımızın dediğine ek olarak..
    Discovery ve Animaux kanalları turksatta kablo tv de Tr dil desteği ile verilmeye calışılıyor sanırım..
    Natıonal geograpıc-Animal Planet belgesel kanllarıda Dijitürkten yasal abonelik ile yayın varsa izlenebilir..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı doctor Nickli Üyeden Alıntı
    sevgili arkadasım bu kanalları hispasat uydusundan izleye bilirsin tabi bir antende oraya kuracaksın emu ile izleniyor daha fazlası var bu uyduda saygılarımla

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri