Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
37 sonuçtan 31 ile 37 arası

Konu: Kaon CİHAZLAR HAKKINDA GUNCEL SORULAR ve Cevaplar (Lütfen başka konu açmayınız)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaslar bendeki sorun kaon KSC-511HZ_HW-13.41.6D cihaza ne yaptiysan yazilim aldiramiyorum..
    nerdeyse bûtûn kup 'lari denedim olumsuz..flash'i uçursamda kurtulsam dedim ..oda olmadi.. cihaz $u anda çali$iyor . orijinal EMU'suz yazilimina dahi dônemiyorum .. yukleme aninda DOWLAND yerinde ( 1024 / deyip kaliyor cihazi arka anahtardan açar açmaz... ..STB infonun karsisinda 219 gôzûkûyor. sistem bilgisindeki loader ise v6.1.9.. yaziyor ..cihaz açilirken v1.10 olarak açiliyor.. ne yapmam gerekir ?
    saygilar...

cihaz bilgisi..
    MODEL : KSC-511HZ
    info : 10.05.20-D1EC
    H/W : v13.41.6D
    S/W : v02.00.01
    loader : v6.1.9
    C.A : 2.2.3
    Konu zalimfirari tarafından (23-01-2006 Saat 22:12 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zalimfirari Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaslar bendeki sorun kaon KSC-511HZ_HW-13.41.6D cihaza ne yaptiysan yazilim aldiramiyorum..
    nerdeyse bûtûn kup 'lari denedim olumsuz..flash'i uçursamda kurtulsam dedim ..oda olmadi.. cihaz $u anda çali$iyor . orijinal EMU'suz yazilimina dahi dônemiyorum .. yukleme aninda DOWLAND yerinde ( 1024 / deyip kaliyor cihazi arka anahtardan açar açmaz... ..STB infonun karsisinda 219 gôzûkûyor. sistem bilgisindeki loader ise v6.1.9.. yaziyor ..cihaz açilirken v1.10 olarak açiliyor.. ne yapmam gerekir ?
    saygilar...

cihaz bilgisi..
    MODEL : KSC-511HZ
    info : 10.05.20-D1EC
    H/W : v13.41.6D
    S/W : v02.00.01
    loader : v6.1.9
    C.A : 2.2.3

orjinal yazılımını kup 230 ile enginar modda atmayı deneyin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hocam ôncelikle tsk..ederim aninda cevabiniz için...
    ama onuda denedim ..aslinda belkide tam orijinal yazilimini seçemedim...gerçi her tûr yazilimi denedim ...ama yinede H/W'me uygun olan orijinal yazilimi birde sizin onereceginiz yazilim ile denemek isterim..linki eklerseniz memnun olurum ..
    saygilar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bunun sebebi bu yazılımlardan başka ve benzeri atamazsınız,,cihazınız böyle oldumu hani şu kuru kafalı şey farya,onu yüklüyorsunuz..daha sonra yine istediğiniz yazılımı cihaz kabul eder..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zalimfirari Nickli Üyeden Alıntı
    Hocam ôncelikle tsk..ederim aninda cevabiniz için...
    ama onuda denedim ..aslinda belkide tam orijinal yazilimini seçemedim...gerçi her tûr yazilimi denedim ...ama yinede H/W'me uygun olan orijinal yazilimi birde sizin onereceginiz yazilim ile denemek isterim..linki eklerseniz memnun olurum ..
    saygilar...
    Cihazına ilk önce 219v.4 loderi yüklemelisiniz sonra yeni yazılım yükleyiniz. sizin cihazınınızın yazılım almamısı cihazın ön panelinde 219 ama sistem bilgisinde 619 gözükmesinden kaynaklanıyor.eger cihazınıza bin uzantılı yazılım yüklemek isterseniz ilk önce yine 219v.4 yüklemeniz gerekiyor.sonra kup 230 ep ile 619 lodari yükleyip sonra yazılımı yüklemelisiniz.bin uzantılı yazılım yüklemeniz gerekiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kaon 6 haneli mastır şifresi nedir bilen varsa yazarmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı faruk1 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kaon 6 haneli mastır şifresi nedir bilen varsa yazarmı
    463330

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri