REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
29 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Veri Merkezinin Azizligine Ugradık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Veri Merkezinin Azizligine Ugradık

Yarın yapılması planan çalışmanın bugun olması malesef kesintiye sebeb olmuştur.Ben herkesten tekrardan özür dilerim

Bize gonderdikleri mailde bu şekildeydi malesef

Değerli müşterimiz,

Netdirekt A.Ş. İzmir lokasyonunda barındırılan sunucunuzun bağlı olduğu güç kaynağı(UPS) üzerinde yetkili servis ekipleri tarafından, 3.11.2010 cumartesi gününü 14.11.2010 pazar günene bağlayan gece Türkiye saati ile 00:30 – 05:00 saatleri arasında, detaylı bir bakım çalışması yapılacaktır.

Çalışma süresince sunucunuza erişim olmayacaktır. Sunucunuzun en kısa sürede yayına geçebilmesi için çalışmanın en hızlı şekilde tamamlanması hedeflenmektedir. Bakım süresince tüm teknik ekibimiz veri merkezinde olacaktır.

Oluşabilecek herhangi bir probleme karşı, bakım öncesinde gerekli önlemleri almanızı, sunucunuzun çalışma saatinden önce, sizin tarafınızdan kapatılmasını öneriyoruz.

Belirtilen saatlerde sunucunuzu kapatma şansınız yok ise; Netdirekt hesabınıza giriş yaparak "e-destek" sistemi üzerinden sunucu Ip adresi, kullanıcı adı ve şifre bilgisini bize bildirmeniz durmunda, sunucunuzun güvenli bir şekilde kapatılmasına yardımcı olabiliriz.

Yapılan bu planlamanın siz değerli müşterilerimize daha kaliteli hizmet verebilmek adına gerçekleştirildiğini bilmenizi isteriz.

İşbirliğiniz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla

Netdirekt A.Ş.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kolaygelsin arkadaşlar bilgilendirdiğiniz için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serkan, bu sene çok sıkıntı yaşadık önceki senelere nazaran..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dün akşam uzun süre erişemeyince siteye endişelenmiştim açıkcası.Ancak bu sabah erişince derin bi oh çektim.Daha uzun süre birlikte olmak dileğiyle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BasriMutaf Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    serkan, bu sene çok sıkıntı yaşadık önceki senelere nazaran..
    Sunucu degiştirdik buradada bu problem meydana geldi bana gonderilen emaili size aynen aktardım umarım 1 gun gibi kesintiler olmaz
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kolaygelsin arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgilendirdiğiniz için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler kolaygelsin arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ileride daha büyük kesintilere nedenolmamak için bu tür bakım gereklidir ,herkese kolay gelsin iyi çalişmalar.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri