REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
14 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: XP'ye Destek 2014 Yılına Kadar Uzadı SP4 Yolda !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping XP'ye Destek 2014 Yılına Kadar Uzadı SP4 Yolda !

Microsoft, Windows XP desteğinin 2014 yılına kadar uzatıldığını müşterilerine resmen açıkladı. Service Pack 4 Versionunun Yeniliklerle Çıkabilceği Söylendi.

Devamı: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu Catapult® tarafından (03-11-2010 Saat 20:18 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence şimdik için iii bir haber bakarsınız 2014tede uzatırlar xp en stabil yazılımdır başka yazılım tanımıyorum tabii bu benim şahsi fikrim bildirme için teşekkürler saygılarımla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bence şimdik için iii bir haber bakarsınız 2014tede uzatırlar xp en stabil yazılımdır başka yazılım tanımıyorum tabii bu benim şahsi fikrim bildirme için teşekkürler saygılarımla aliharbiye
    Windows 7 yi bi kullansanız öyle demessiniz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustam iyi bir haber teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Windows 7 yi bi kullansanız öyle demessiniz.
    ya win 7 64 bit kurdum ufak tefek hatalar gördüm 4 gün dayanabildim malesef xp ye nazaran kesinlikle çok hızlı ama xp gibi satibil bir yazılım değil 4 günde inan bunaldım ya hemen xp kurdum şimdilik sorun yok gayet ii çalışıyor
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya win 7 64 bit kurdum ufak tefek hatalar gördüm 4 gün dayanabildim malesef xp ye nazaran kesinlikle çok hızlı ama xp gibi satibil bir yazılım değil 4 günde inan bunaldım ya hemen xp kurdum şimdilik sorun yok gayet ii çalışıyor
    Peki kurdunuzda güncelleştirmeleri yükledinizmi.

Bende neredeyse bütün güncelleştirmeleri yüklü ve en ufak hata yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

:45:aynen usta sana katılıyorum win7 ultimate 64 bit 9 aydır yüklü ve en ufak bir sorunla karşılaşmadım. :46:xp artık tat vermiooo...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede en güzel xp vistada ve 7 de görselleri fazla abartmışlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon2

kardeş win7de oyun oynamak imkansız resmen counter strike 1.6 kasıyor 2 çekirdekli makınada xpde çok rahat oluyor. eğer win7 kullanmak gerekirse 4gb ram 4 çekirdekli işlemci gerekir xp gibi olması için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Benim kurduğum 64 bit idi sorun çok ya beyenmedim mesela masa üstünden nerodan bir film izledim film bitti silmek istedim silemiyorum görev yöneticisinden neroya bakıyorum halen filmi tutmuş ve bırakmıyor nero çalışmasını iptal et diyorum sonra filmi siliyorum siliyor başka sorunda k-lite kodec ile film izliyorum ekran küçük iken büyütüyorum film ekranı kıpkırmızı kalıyor yanii k-lite ile film izlemeye geldiğin zaman nasıl başlatırsan öğle bırakacanki görüntü gelsin bide başka sorunda mesela winampı açıyorum winampa kullandığım sürümde kırmızı köşeler yok winamp programında köşelerde hep kırmızı dosya uzantı şekilleri çok farklı ben şahsen kendi adıma hiç beyenmedim wi7. sadece tek bir özelliği var hızı, hız dışında çok sıkıntı var bu benim şahsi fikrim daha çok stabil edilmesi gereken yazılımlar olması gerek selametle.
    Pardon güncelleştirmeleride yapmıştım yazmayı unuttum.
    LEBEN ?

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri