Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Konu Catapult® tarafýndan (03-11-2010 Saat 21:18 ) deðiþtirilmiþtir.
bence þimdik için iii bir haber bakarsýnýz 2014tede uzatýrlar xp en stabil yazýlýmdýr baþka yazýlým tanýmýyorum tabii bu benim þahsi fikrim bildirme için teþekkürler saygýlarýmla aliharbiye
LEBEN ?
ya win 7 64 bit kurdum ufak tefek hatalar gördüm 4 gün dayanabildim malesef xp ye nazaran kesinlikle çok hýzlý ama xp gibi satibil bir yazýlým deðil 4 günde inan bunaldým ya hemen xp kurdum þimdilik sorun yok gayet ii çalýþýyor
LEBEN ?
Benim kurduðum 64 bit idi sorun çok ya beyenmedim mesela masa üstünden nerodan bir film izledim film bitti silmek istedim silemiyorum görev yöneticisinden neroya bakýyorum halen filmi tutmuþ ve býrakmýyor nero çalýþmasýný iptal et diyorum sonra filmi siliyorum siliyor baþka sorunda k-lite kodec ile film izliyorum ekran küçük iken büyütüyorum film ekraný kýpkýrmýzý kalýyor yanii k-lite ile film izlemeye geldiðin zaman nasýl baþlatýrsan öðle býrakacanki görüntü gelsin bide baþka sorunda mesela winampý açýyorum winampa kullandýðým sürümde kýrmýzý köþeler yok winamp programýnda köþelerde hep kýrmýzý dosya uzantý þekilleri çok farklý ben þahsen kendi adýma hiç beyenmedim wi7. sadece tek bir özelliði var hýzý, hýz dýþýnda çok sýkýntý var bu benim þahsi fikrim daha çok stabil edilmesi gereken yazýlýmlar olmasý gerek selametle.
Pardon güncelleþtirmeleride yapmýþtým yazmayý unuttum.
LEBEN ?
Donaným hususunda benim bilgisayar çok güzel donanýmým bunlar benim.
4gb ram.
Intel(R)core(TM)Quad cpu Q6600 @ 240ghz.
Anakart Asus p5kpl-am se.
ekran kartý 512 mb ati hd 3600 serisi.
baþka birþey saymama gerek kaldýmý?
he powersuply 300watt yanii bu kadar.
bu donanýma win7 kurdum ve hiç memnun olmadým malesef yaþadýðým sýkýntýlarýda yukardaki mesajda yazdým saygýlarýmla aliharbiye
LEBEN ?
ustam iyi bir haber teþekkürler
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri