Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Haklısın ofsayt değilmiş cüneyt çakır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Clapping Haklısın ofsayt değilmiş cüneyt çakır

Anelka’nın ofsayt itirazlarına neden olan golünü geçerli sayan Cüneyt Çakır, pozisyonu maçtan sonra İtalyanların dünyaca ünlü eski hakemi ile izledi. Collina hakemimize, “Tebrikler, doğru karar vermişsiniz” dedi.

Türk hakeme büyük onur

CHELSEA’nin Spartak Moskova’yı 4-1 yendiği karşılaşmada düdük çalan Cüneyt Çakır, Şampiyonlar Ligi’ndeki 2. maçını yönetti. Tıpkı Rubin Kazan-Barcelona mücadelesinde olduğu gibi penaltı kararı verdi. Drogba’nın düşürülüşüne çaldığı penaltı düdüğü doğruydu. Ruslar, Anelka’nın attığı ilk golde ofsayt itirazında bulundu. Çakır’ın gözlemcisi ise İtalyanların dünyaca ünlü eski hakemi Pierluigi Collina idi. Pozisyon onda da şüphe yaratmış olacak ki, maçtan sonra bir kez de Çakır ile izleme gereği duydu. Ve kendisine şu yorumu yaptı:
    “Haklıymışsın, pozisyon ofsayt değil. İsmini çok duyuyorum. Bu Türk’e dikkat diyorlar. Yönetim tarzın da hakemliğin de çok iyi. Söylenenlere kafanı takma ve işini yap
    . Çok daha iyi yerlere geleceksin.”

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türkiye'deki maçlardada aynı dikkati gösterse .......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

burası garanti nasılsa avrupada hata yaparsa kesin maç almaz türkiyede nasıl olsa maçlar garanti hatalar önemli değil orda mecbur dikkatli olacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f.pala Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    burası garanti nasılsa avrupada hata yaparsa kesin maç almaz türkiyede nasıl olsa maçlar garanti hatalar önemli değil orda mecbur dikkatli olacak
    Sonuna kadar katılıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yinede tebrik etmek lasım turk hakemleri avrupada maçlar yonetmeli

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri