REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Dreambox skin yükleme sorunu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Dreambox skin yükleme sorunu

dreambox siyah kasa cihazıma addonstan skin yükledim yüklediğim imajı kullanmak istediğimde cihaz birdaha açılmadı bu sorunu farklı (3) imajda yaşadım cihazı yeni aldığım için yenisi ile değiştim evet tam üç kere birdahada imaj yüklemeye korkuyorum.!! sizde bu tip sorun yaşadınızmı yoksa bizim toptancının dediği gibi bütün cinslikler benimi buluyor.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazın hafızası doluysa indirdiğin skini kullanmak istediğinde ekranda fattal error diye bir yazıçıkar bazende çıkmayabiliyor ve cihaz kitlenip kalır yeşil ışık sabit yanar kumanda dahi işlemez bu durumda dream upla önce flash erase yapıp ardından yeni bir image yükledinizmi sorun kalmaz .

3 farklı imagede aynı sorunu yaşadıysanız problem cihazdadır değiştirmeniz iyi olmuş peki şimdi sorun varmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mekan16 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cihazın hafızası doluysa indirdiğin skini kullanmak istediğinde ekranda fattal error diye bir yazıçıkar bazende çıkmayabiliyor ve cihaz kitlenip kalır yeşil ışık sabit yanar kumanda dahi işlemez bu durumda dream upla önce flash erase yapıp ardından yeni bir image yükledinizmi sorun kalmaz .

3 farklı imagede aynı sorunu yaşadıysanız problem cihazdadır değiştirmeniz iyi olmuş peki şimdi sorun varmı
    şimdilik sorun yok zaten cihazda sizinde dediğiniz gibi hafıza dolu imaj yüklemeye yer yok biraz bu şekilde kullanıp sonra yüklemeyi düşünüyorum bende 6 farklı uydu var kanalsıralaması falan çok sıkıcı oluyor aman bozulmasın diyorum alakan için teşekkürler arkadaşım..saygılar..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri