REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
40 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Planet Tvler Yayında.(Planet Çocuk,Planet Pempe,Planet Türk,Planet Sinema)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla planet turk vasat bir kanal planet sinema fena değil diğer pembe ve cocuk olana bakmıyorum bile şifresiz devam etsinler böyle
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Valla planet turk vasat bir kanal planet sinema fena değil diğer pembe ve cocuk olana bakmıyorum bile şifresiz devam etsinler böyle
    TRT'de reklamı varmış.D-Smart ve Türksat'ta diyor mesajda.Bu aralar şifreli olacağını sanmıyorum.Ama kanal test yayını biterse şifrelenebilir.O da D-Smart için.D-Smart ile anlaşma yaparlarsa.Ama kanal D-Smart ile herhangi bir bağlantısının olduğu söylenmiyor.Belki de şifrelenmez...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı NeRoMaN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    TRT'de reklamı varmış.D-Smart ve Türksat'ta diyor mesajda.Bu aralar şifreli olacağını sanmıyorum.Ama kanal test yayını biterse şifrelenebilir.O da D-Smart için.D-Smart ile anlaşma yaparlarsa.Ama kanal D-Smart ile herhangi bir bağlantısının olduğu söylenmiyor.Belki de şifrelenmez...
    baya bi çok çıkıyo trt1 de reklamı
    Fazla Rahatım . Rahatsız Eder mi ?
    Etse BiLe Farkeder mi ? (. :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Planet TV Wep sitesi
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Amaan arkadaslar allah askiniza ne var ki özellik kanallarda ? Hep eski filmel tür yada yabanci olsun. Tek bir kanal var oda cocuk kanali o bi ise yarar otutturursunuz evlatlarinizi seretsinler diger kanallar bes para etmez. Yani sifreseler bile ne yazar. Yani benim sahsi fikrim bu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kanallar test yayınında diye kaliteleri düşük.Planet Çocuk test yayınından çıktı diye programları arttı ve iyileşti.Digitürk'te yayına başladı.Diğer Planet kanallarıda test yayınında çıkınca Digitürk'te başlayacak,Teledünya ilerde anlaşmaları sürüyormuş.Aynı şekilde Tivibu ve internettende izleyenebilecek.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Test yayınından çıktılar. Şu an gayet kaliteliler. Planet Spor,Genç,Dizi,Yaşam,Eğitim,Belgesel,Anime,Moda vs. yolda diyorlar ama görücez...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Yakında yayındalar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Uydu Kurdu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Yakında yayındalar...
    haber için tşkler de kaynak var mı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yekcanajans Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    haber için tşkler de kaynak var mı?
    kaynak : Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri