Valla planet turk vasat bir kanal planet sinema fena değil diğer pembe ve cocuk olana bakmıyorum bile şifresiz devam etsinler böyle
Valla planet turk vasat bir kanal planet sinema fena değil diğer pembe ve cocuk olana bakmıyorum bile şifresiz devam etsinler böyle
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
TRT'de reklamı varmış.D-Smart ve Türksat'ta diyor mesajda.Bu aralar şifreli olacağını sanmıyorum.Ama kanal test yayını biterse şifrelenebilir.O da D-Smart için.D-Smart ile anlaşma yaparlarsa.Ama kanal D-Smart ile herhangi bir bağlantısının olduğu söylenmiyor.Belki de şifrelenmez...
Amaan arkadaslar allah askiniza ne var ki özellik kanallarda ? Hep eski filmel tür yada yabanci olsun. Tek bir kanal var oda cocuk kanali o bi ise yarar otutturursunuz evlatlarinizi seretsinler diger kanallar bes para etmez. Yani sifreseler bile ne yazar. Yani benim sahsi fikrim bu
Kanallar test yayınında diye kaliteleri düşük.Planet Çocuk test yayınından çıktı diye programları arttı ve iyileşti.Digitürk'te yayına başladı.Diğer Planet kanallarıda test yayınında çıkınca Digitürk'te başlayacak,Teledünya ilerde anlaşmaları sürüyormuş.Aynı şekilde Tivibu ve internettende izleyenebilecek.
Test yayınından çıktılar. Şu an gayet kaliteliler. Planet Spor,Genç,Dizi,Yaşam,Eğitim,Belgesel,Anime,Moda vs. yolda diyorlar ama görücez...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri