Abuk sabuk cizgi filmler vericeklerine
Digimon pokemon naruto gibi filmler verseler daha iyi reyting oranı x2 olur.
Şimdi nerde o Pokemonla büyüyen çocuklar![]()

Teşekkur: 0
Abuk sabuk cizgi filmler vericeklerine
Digimon pokemon naruto gibi filmler verseler daha iyi reyting oranı x2 olur.
Şimdi nerde o Pokemonla büyüyen çocuklar![]()
Ben Jetix'le büyüdüm.
O zaman 1 tane çocuk kanalı vardı şimdi 15 tane var.Hiç biri hoşuma gitmiyor.Genç formatında Disney Channel var gerisi boş.[/B]
Konu NeRoMaN tarafından (17-07-2012 Saat 20:37 ) değiştirilmiştir.
Ben Fox Kids ve Jetix'le büyüdüm.Kaç sene izlemedim ama halen bazı bölümleri aklımda.Neredeyse 2,3 yaşındandan 12 yaşına kadar izlediğim kanalda.Sonra kalktı tabii.Oradaki çizgifilmlerde harikaydı.Şimdi kanal Disney XD ne oradaki çizgifilmler ne de Cartoon Network,Nickelodeon ve tüm çizgifilm kanalları o kanalın yerini tutamaz.Şimdi ki çizgifilmlerin saçma bir konusu,berbat bir çizgifilmi var.Jetix ve Fox Kids'de yayınlanan çizgifilmleri şimdide izlerim,10 sene sonra da izlerim.Öyle efsaneli bir kanal malesef artık hiçbir ülkede yok.Programlarının listesini de Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'sunda paylaşmıştım.
O zaman 1 tane çocuk kanalı vardı şimdi 15 tane var.Hiç biri hoşuma gitmiyor.Genç formatında Disney Channel ve Disney XD gerisi boş.
Valla ben voltranla büyüdüm Star acıldıgında ninja kaplumbagalar tas devri,tiny toon,tazmania canavarı vardı,Kanal 6 da hugo,gufiler,varyemez amca, Kanal d acıldıgı zamanlardada scooby doo bir tanede futbolcu cocuk vardı tam hatırlayamadım ama hey gidi gunler hey diyesim geliyor![]()
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Scooby Doo önceden Cartoon Network'ta vardı.Bu ülkemize nostalji çizgifilm yayınlayan bir kanal gelmeli.Jetix Play vardı Fox Kids ve Jetix çizgifilmlerini yayınlardı.Oda Playhouse Disney oldu.Valla ben voltranla büyüdüm Star acıldıgında ninja kaplumbagalar tas devri,tiny toon,tazmania canavarı vardı,Kanal 6 da hugo,gufiler,varyemez amca, Kanal d acıldıgı zamanlardada scooby doo bir tanede futbolcu cocuk vardı tam hatırlayamadım ama hey gidi gunler hey diyesim geliyor
İzlediğimiz ve unutamadığımız eski çizgifilmleri Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu konuda konuşursak daha iyi olur.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)