Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
22 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Yumurcak TV Reytingte Ayakta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Saçma sapan çizgi filim gösteriyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Catapult® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Abuk sabuk cizgi filmler vericeklerine

Digimon pokemon naruto gibi filmler verseler daha iyi reyting oranı x2 olur.

Şimdi nerde o Pokemonla büyüyen çocuklar
    Ben Jetix'le büyüdüm.

O zaman 1 tane çocuk kanalı vardı şimdi 15 tane var.Hiç biri hoşuma gitmiyor.Genç formatında Disney Channel var gerisi boş.[/B]
    Konu NeRoMaN tarafından (17-07-2012 Saat 20:37 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı NeRoMaN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben Fox Kids ve Jetix'le büyüdüm.Kaç sene izlemedim ama halen bazı bölümleri aklımda.Neredeyse 2,3 yaşındandan 12 yaşına kadar izlediğim kanalda.Sonra kalktı tabii.Oradaki çizgifilmlerde harikaydı.Şimdi kanal Disney XD ne oradaki çizgifilmler ne de Cartoon Network,Nickelodeon ve tüm çizgifilm kanalları o kanalın yerini tutamaz.Şimdi ki çizgifilmlerin saçma bir konusu,berbat bir çizgifilmi var.Jetix ve Fox Kids'de yayınlanan çizgifilmleri şimdide izlerim,10 sene sonra da izlerim.Öyle efsaneli bir kanal malesef artık hiçbir ülkede yok.Programlarının listesini de Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. 'sunda paylaşmıştım.

O zaman 1 tane çocuk kanalı vardı şimdi 15 tane var.Hiç biri hoşuma gitmiyor.Genç formatında Disney Channel ve Disney XD gerisi boş.

Valla ben voltranla büyüdüm Star acıldıgında ninja kaplumbagalar tas devri,tiny toon,tazmania canavarı vardı,Kanal 6 da hugo,gufiler,varyemez amca, Kanal d acıldıgı zamanlardada scooby doo bir tanede futbolcu cocuk vardı tam hatırlayamadım ama hey gidi gunler hey diyesim geliyor
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Valla ben voltranla büyüdüm Star acıldıgında ninja kaplumbagalar tas devri,tiny toon,tazmania canavarı vardı,Kanal 6 da hugo,gufiler,varyemez amca, Kanal d acıldıgı zamanlardada scooby doo bir tanede futbolcu cocuk vardı tam hatırlayamadım ama hey gidi gunler hey diyesim geliyor
    Scooby Doo önceden Cartoon Network'ta vardı.Bu ülkemize nostalji çizgifilm yayınlayan bir kanal gelmeli.Jetix Play vardı Fox Kids ve Jetix çizgifilmlerini yayınlardı.Oda Playhouse Disney oldu.

İzlediğimiz ve unutamadığımız eski çizgifilmleri Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu konuda konuşursak daha iyi olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu kanal benim canıma tak etti benim yeğenler kayyu aç amca kayyu aç beni deli ediyorlar İLLALLAH dedirttiriyorlar bir de yayın saatlerini kısıtlasalar süper olacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yekcanajans Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu kanal benim canıma tak etti benim yeğenler kayyu aç amca kayyu aç beni deli ediyorlar İLLALLAH dedirttiriyorlar bir de yayın saatlerini kısıtlasalar süper olacak

kardeş aynen benimde 8 yaşında kız kardeşim var benden yediği dayağın haddi hesabı yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Catapult® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeş aynen benimde 8 yaşında kız kardeşim var benden yediği dayağın haddi hesabı yok
    Yine vurabiliyorsunuz.Benim yiğene vurdurmuyorlar.Eve bir gelince ailece Tv izleyemiyoruz.Tv izliyemiyoruz Pc'ye geçsem Pcde Caillou açsana dayı diyor.Başımız belada Caillou'dan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla Yumurcak TV ve TRT Çocuk bizim evde liste başı.Tabiki sabah 07:30 akşam 21.30'a kadar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sormayın valla aynı dert bendede var eve akşamları gidiyom işten içeri giriyom oğlan uzanmış elinde kumanda kayyu bakıyor idol olmuş artık kayu mayumudur nedir oğlandan kumandayı alamıyorum yaşı 6 bazen diyorum acaba güzel bi çizgi filmmiki oğlan bakıyor benim göremdiğim onun gördüğü bişimi var diye izliyorum ama bakıyorum saçma sapan bir çizgi film çok basit yapılmış kayu karekteride tam salak çocuğu oynuyo benim oğlanda kayu baka baka salak olmasa bari mazallah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gs78 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sormayın valla aynı dert bendede var eve akşamları gidiyom işten içeri giriyom oğlan uzanmış elinde kumanda kayyu bakıyor idol olmuş artık kayu mayumudur nedir oğlandan kumandayı alamıyorum yaşı 6 bazen diyorum acaba güzel bi çizgi filmmiki oğlan bakıyor benim göremdiğim onun gördüğü bişimi var diye izliyorum ama bakıyorum saçma sapan bir çizgi film çok basit yapılmış kayu karekteride tam salak çocuğu oynuyo benim oğlanda kayu baka baka salak olmasa bari mazallah:d:d:d
    :d:d:d
    Konu NeRoMaN tarafından (17-07-2012 Saat 20:36 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri