Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Yumurcak TV Reytingte Ayakta

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Yumurcak TV Reytingte Ayakta

Yayýn hayatýna baþladýðý 2007 yýlýndan bu yana çocuklarýn gözdesi olan Yumurcak TV, Nielsen tarafýndan elde edilen verilere göre; ekim ayý reyting ölçümlerinde popüler pek çok televizyon kanalýný geride býraktý.
    Yayýn hayatýna baþladýðý 2007 yýlýndan bu yana çocuklarýn gözdesi olan Yumurcak TV, Nielsen tarafýndan elde edilen verilere göre; ekim ayý reyting ölçümlerinde popüler pek çok televizyon kanalýný geride býraktý. Çocuk kanalý olmasýna raðmen en çok izlenen ilk on kanal arasýna girmeyi baþaran Yumurcak TV aðustos ayýnda tüm gün izlenme oranlarýnda 11., eylül ayýnda 9.'luða yükseldi. Ekim ayýnda ise istikrarlý yükseliþine devam ederek 8.liðe yükseldi. Yumurcak TV çocuklarýn çok sevdiði Caillou (kayyu), Teltel, Tarçýn gibi kahramanlara ev sahipliði yapýyor. Ayrýca çocuklarýn geliþimine katký yapacak pek çok eðitici program yayýnlýyor.

Bana sorarsanýz çocuklara eðitimden çok baðýmlý yapýyor.Elbetteki öðrettiði birþeyler var.Çevremdeki 3-7 yaþ tüm çocuklarý olumsuz yönde etkilediðini görüyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Evet doðru nerye gittiysem hep yumurcak tvyi 1ci kanala alýrmýsýn diyorlar.Þahsi fikrim küçük yaþta olan çocuklara bence izletilmemeli hep dini çizgi filmler yayýmlamaktadýr zira buda çocuklarýn geliþimi fikren kesinlikle bozar.ben çocuk odasýndaki yumurcak tvyi resiverdan sildim diðer çizgi film kanallarý kalsýn onlar o kadar tehlikeli deðil saygýlarýmla aliharbiye.
    Not.Arkadaþlar bu benim þahsi fikrim fikrime katýlmak zorunda deðilsiniz. ben benden kanalý ayarlamamý isteyene nasýl saygý duyuyorsam siznde bana fikrimde saygý duymanýzý beklerim sevgi saygýlarýmla aliharbiye.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý aliharbiye Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Evet doðru nerye gittiysem hep yumurcak tvyi 1ci kanala alýrmýsýn diyorlar.Þahsi fikrim küçük yaþta olan çocuklara bence izletilmemeli hep dini çizgi filmler yayýmlamaktadýr zira buda çocuklarýn geliþimi fikren kesinlikle bozar.ben çocuk odasýndaki yumurcak tvyi resiverdan sildim diðer çizgi film kanallarý kalsýn onlar o kadar tehlikeli deðil saygýlarýmla aliharbiye.
    Not.Arkadaþlar bu benim þahsi fikrim fikrime katýlmak zorunda deðilsiniz. ben benden kanalý ayarlamamý isteyene nasýl saygý duyuyorsam siznde bana fikrimde saygý duymanýzý beklerim sevgi saygýlarýmla aliharbiye.
    Size katýlýyorum.Çocuklarý baðýmlý yapýyor.Benim 3,5 yaþýnda bir yiðenim var.

Küçük çocuklar izlediðinden reklamda bile ekrandan ayrýlmýyorlar.Bazem Yumurcak tvde Dünya pazarlama reklamý olunca bile izliyorlar.Benim görüþüm pek memnun deðilim bu kanaldan.
    Konu NeRoMaN tarafýndan (17-07-2012 Saat 21:34 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

benim oðlanda kayuyla yatýyo kayuyla kalkýyo kayu sayesinde hatun ev iþlerini yapýyo iiki varsýn yumurcak iiki varsýn kayuuuu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet iyiki de var saðol samanyolu tv bu kanalý çýkardýðýn için

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Caillou'u görünce ses çýkmýyor.En hýrçýnlar bile mum oluyor.Çizgifilm bitince yada ortasýnda kapatýnca kýyamet kopuyor.
    Konu NeRoMaN tarafýndan (06-11-2010 Saat 19:44 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý NeRoMaN Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Size katýlýyorum.Çocuklarý baðýmlý yapýyor.Benim 3,5 yaþýnda bir yiðenim var.Yumurcak Tv ile tanýþmadan saygýlý,öðrenmeye karþý duyarlý biriydi.Çevresinde onu olumsuz etkileyen birþey olmadýðýndan Yumurcak tvden sonra çýkarcý ve sadece o kanaldaki yapýlan þeyleri öðrenmeye karþý duyarlý oldu.

Küçük çocuklar izlediðinden reklamda bile ekrandan ayrýlmýyorlar.Bazem Yumurcak tvde Dünya pazarlama reklamý olunca bile izliyorlar.Benim görüþüm pek memnun deðilim bu kanaldan.
    Ailelerin sosyal kültürü zayýfsa çocuklarýndanda sosyal kültür beklemek yanlýþ olur yani anlatmak istediðim þu ailede ne kadar geliþmiþ kültür varsa çocuklarýna o kadar çok þey sunabilirler ve verebilirler ama ailede kültür yoksa çocuklar ne isteseler ailelerde bunu yapýyorsa yapacak biþey yok eðitim þart herkesin eðitilmesi gerekiyor ne mutlu bize bu yanlýþlarýn farkýndayýz herkez bizim gibi düþünse ne ala. En önemli þeyde çizgi filmlerde artýk þiddet ve þahsi çýkar bencillik gibi konular iþlenmemeli.Paylaþým ruhu iii bir çocuk, saygýnlýk efendilik itibar hoþgörü kavga kesinlikle yok hep güzel þeyler empoze edilmeli çocuklara diye düþünüyorum ve benim için yumurcak tvden kesinlikle hiçbir þekilde memnun deðilim sevgi saygýlarýmla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý aliharbiye Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Ailelerin sosyal kültürü zayýfsa çocuklarýndanda sosyal kültür beklemek yanlýþ olur yani anlatmak istediðim þu ailede ne kadar geliþmiþ kültür varsa çocuklarýna o kadar çok þey sunabilirler ve verebilirler ama ailede kültür yoksa çocuklar ne isteseler ailelerde bunu yapýyorsa yapacak biþey yok eðitim þart herkesin eðitilmesi gerekiyor ne mutlu bize bu yanlýþlarýn farkýndayýz herkez bizim gibi düþünse ne ala. En önemli þeyde çizgi filmlerde artýk þiddet ve þahsi çýkar bencillik gibi konular iþlenmemeli.Paylaþým ruhu iii bir çocuk, saygýnlýk efendilik itibar hoþgörü kavga kesinlikle yok hep güzel þeyler empoze edilmeli çocuklara diye düþünüyorum ve benim için yumurcak tvden kesinlikle hiçbir þekilde memnun deðilim sevgi saygýlarýmla aliharbiye
    Doðru.Ama çocuk kanallarý ayrýlmalý farklý gruplara göre.
    Konu NeRoMaN tarafýndan (17-07-2012 Saat 21:35 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

fikrinize kesinlikle katýlýyorum çok doðru ayrý ayrý katagoride ve bence sabah saat 10:00-12:00 öðleden sonra saat 14:00-17:00 saatlerinde yayýnlasalar çok iii olacaðýndan eminim zaten amaç çocuklarý televizyon karþýsýnda fazla tutmamak ayrýca hep ayný filmleri sýnýrsýzca býkmadan usanmadan dönüþümlü oynatýyorlar bu tür yayýnlara bir kýsýtlama muhakkak yapýlmalý trt çocuk gerçek anlamda çocuk kanalý denilecek bir kanal dilerim diðer çocuk kanallarýda trt çocuk kanalýndan örnek alýp onun izinde olurlar sevgi saygýlarýmla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Abuk sabuk cizgi filmler vericeklerine

Digimon pokemon naruto gibi filmler verseler daha iyi reyting oraný x2 olur.

Þimdi nerde o Pokemonla büyüyen çocuklar

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri