Merhaba Arkadaşlar,

Atlanta Cihazlarına Destek veriiyor diye yazılıyor, acaba hanki destek ? Bizim cihazımızın beslemesi arıza yaptı ve beslemeyi cihazı satın almış oldumuz yere gönderdik. Aradan 10gün geçti ve telefon ettik sorduk netice yokmu diye. Bize verilen cevap ise: ATLANTA Firması beslemelere ve kumandalara garanti vermiyormuş. ve bizim besleme bir defa o arkadaş tarafından fabrikaya gönderilmiş ve fabrikada aynı tamir etmeden geri iade etmiş. Bu Besleme bizim cihaza ağit değil demişler. Bu arada hem cihaz elde izlenmeden duruyor hem de kargo faturası talep ediliyor gönderen satıcı şirket tarafından. Bu nasıl bir teknik destektir_? Besleme cihazın bir parçası değilmidir ? Yoksa cihaz beslemesiz çalışıyor da bizim mi haberimiz yok ? Vallahi çok yazılar yazıldı cihaz hakkında, ama diyeceğim şu ki . allah kimseyi teknik destek konusunda o tür firmaların eline düşürmesin. Ben Türkiyedeki pek çok uydu firması ile yıllardır ticaret yapıyorum. Hiç kendimi bu kadar küçümsenmiş hissetmedim. Sonuçta toptancıda: 15 tl dir o besleme. AmaAtlanta firması kendini rezil etti o konuda.
Saygılar: