Denizlispor Teknik Direktörü Faruk Hadzibegiç, bu sezon UEFA Kupasý katýlmak için mücadele edeceklerini belirterek, "Denizlispor, UEFA Kupasý'ný zorlamasý gereken bir kulüp olduðunu söyleyebilirim" dedi.
Hadzibegiç, kulüp binasýndaki basýn toplantýsýnda, amaçlarýnýn Denizlispor'u geçen sezon bulunduðu yerden çok daha ileri götürmek olduðunu söyledi. Denizlispor'un üst sýralarda bulunmasý gereken bir kulüp olduðunu ifade eden Hadzibegiç, “Denizlispor, UEFA Kupasý'ný zorlamasý gereken bir kulüp olduðunu söyleyebilirim. Ben ve yönetim kurulu arkadaþlarým, idari menajerim bu iþi hep beraber yürüteceðiz. Dolayýsýyla Denizlispor sonuna kadar UEFA Kupasý için oynayacak” dedi.
“HER MAÇIN RÖVANÞI VAR”
Basýn toplantýsýna katýlan Denizlispor Menajeri Can Çobanoðlu da, geçen sezon oynanan son 6 karþýlaþmanýn incelenmesiyle ilgili haberleri deðerlendirerek, “Ýlgili mercilere müracat edildiðinde gerekli incelemeler yapýlýr ama konfeti atýldý diye inceleme yapýldýðýný da görmedim” diye konuþtu.
Fenerbahçe Kulübünün kongresinde Nihat Özdemir ve Aziz Yýldýrým'ýn ”Denizlispor maçýnýn rövanþýný alacaðýz” sözleriyle ilgili de Çobanoðlu, þunlarý söyledi: “Nihat Özdemir ve Aziz Yýldýrým'ýn öyle þeyler söylediklerine inanmýyorum. Neticede her maçýn bir rövanþý var. Ben o anlamda söylendiðini zannetmiyorum. Çünkü Denizlispor'un rövanþ alacak-verecek durumu yoktu. Denizlispor can derdindeydi. Onun için bizim kimseye ikram edeceðimiz lüksümüz yoktu.”
Geçtiðimiz sezon Fenerbahçe maçýnda alýnlarýnýn akýyla mücadele ettiklerini belirten Çobanoðlu, “Böyle de devam edeceðiz. Denizlispor'un özelliði de bu olacak. Denizlispor belki 40-50 sene konuþulacak iþler yapacak. Bir yaptý, bir daha yapabilir” diye konuþtu.

Teþekkur:
Beðeni: 

Alýntý

Yer imleri