Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arasý

Konu: En düþük pakette müthiþ kanallar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart En düþük pakette müthiþ kanallar

Evet arkadaþlar ben evimde Digitürk'ün en düþük paketi yani 9,90 lýk paketini kullanýyorum.Bugünlerde fark ettiðim bir þeyi sizinle paylaþmak istedim.16 numaralý moviemax speed,61. baby tv,65.Playhouse, 85.National G.Wild,204.Taraftar kanalý(canlý maç harici) izlenebiliyor.Müthiþ ifadesini taraftar ve national geo wild için kullandým.Bana özel mi böyle yoksa tüm üyelere de böyle bilmiyorum ama tüm üyelerimize paylaþmak istedim.Kendimce resimde yüklemeye çalýþtým.Umarým görünüyordur. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Konu cilginizmirli tarafýndan (10-11-2010 Saat 11:58 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým büyük ihtimalle sen 2 yýl taahhüt süresini doldurmussun.bu yüzden ilave kanal açmýþlar.bendede ayný kanallar açýk ve 2yýl bittikten sonra açýldý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

2 yýl sözleþme süresini doldurmuþsunuz anlaþýlan DÝGÝTURK'te ödediðiniz fiyata biraz daha zam katarak yeni kanallar açmýþ.

Biz 4 senedir DÝGÝTURK abonesiyiz ve gayet memnunum.

Tabi bir iki gerginlik te olmuþtu ama sorun çözülmüþtü.

Eko spor paketi 44.90 izliyoz.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

senin ödediðin cihaz parasý idi þimdi cihaz parasý olmadýðý için açmasý hem normal hemde iptal ettirmeyesin diye

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bahsettiðiniz kanallar bendede açýk bende 9,90 tl ödüyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý lewntk Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    senin ödediðin cihaz parasý idi þimdi cihaz parasý olmadýðý için açmasý hem normal hemde iptal ettirmeyesin diye

digitürk yaþ tahtaya ayak basmaz...!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Doðrudur 2 yýllýk tahaddüt süresi bitti.Bizim evde hem d-smart hem digitürk var.Digitürk ten çok memnunuz ailecek.Türkmax kanalý özellikle çok kaliteli filmler yayýnlýyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý xxman Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    2 yýl sözleþme süresini doldurmuþsunuz anlaþýlan DÝGÝTURK'te ödediðiniz fiyata biraz daha zam katarak yeni kanallar açmýþ.

Biz 4 senedir DÝGÝTURK abonesiyiz ve gayet memnunum.

Tabi bir iki gerginlik te olmuþtu ama sorun çözülmüþtü.

Eko spor paketi 44.90 izliyoz.
    Yok xxman kardeþ.Ödenen fiyat ayný.Aylýk faturaya baktýk.Hala 9,90. 2 yýl tahattüd bitti 3.seneye yaklaþýyoruz.Bu yüzden bazý kanallarý açmýþ.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri