sayın wtwt99 sorununa yardımcı olmaya çalıştık inşallahta olmuşuzdur. diyecekken birde baktık konunu başka birleriylede halletmeye çalışmısan dün saat 2 itibariyle ismi lazım değil bir hack forumda şöle bir diyaloğa denk geldim muhtemel birilerine yardım etmeye çalışıyor vatandaş ama fikri başka zikri başka , ,,aşağıdaki diyaloglarda wtwt nikli kişiyle aynı ve huhtemelen sensin , dostum sen o yolardan giderken , biz geri dönüyorduk diye laf var , geri dönmekde ne fayda dört tur bindiriyorduk. bunuda bilesin ve unutmayasın biz her yerdeyiz tek süpersatforumda değiliz, basit lamerliklerde işimiz olmaz , şimdi aşağıdaki yazılar muhtemelen sana ait , biraz nasihat vereyim muhtemelen pc önemli birine ait ve sen o pc de ne var artık bilmiyom, carmı var başka bişemi var onun peşindesin , onun için dikatli oldiyorum bu tür işlerede bulaşma benden sana tavsiye
--------------------------------------------------------------------------------
Konuyu açan Wtft
dostlar bir pc de mause donması var pc acıldıgı zaman hemen donuyormus bunu nasıl yaparız bu konuda bilgisi olan varmı eger olayı cozersem pc ye ***log yedirecem aksama getır bakım dedım uzun zaman ***log yedirmek istedıgım pc
sadece mause mi donuyor yoksa pc mi?
mause donuyormuş sadece
sorun mause gibi gözüküo.baska mausla dene olmadı format cek ver ***logu
Pc nde Trojan Tarzı Zararlı bir yazılım olabilir
bırazdan bakacam pc ye umarım yaparım yaparsam ***logu sallıyacam içine insallah virüs yoktur hazır pc elime düşmüşken başka neler yapabılırım
dün aksam baktım virüs taraması yaptım her hangi bir şey cıkmadı zaten mause calıştır ***log verdim ama log henuz yok çünkü pc den henuz yazı yazımadı gelir dimi
Yer imleri