REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: mause donması ve çözümü ne

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın wtwt99 sorununa yardımcı olmaya çalıştık inşallahta olmuşuzdur. diyecekken birde baktık konunu başka birleriylede halletmeye çalışmısan dün saat 2 itibariyle ismi lazım değil bir hack forumda şöle bir diyaloğa denk geldim muhtemel birilerine yardım etmeye çalışıyor vatandaş ama fikri başka zikri başka , , ,aşağıdaki diyaloglarda wtwt nikli kişiyle aynı ve huhtemelen sensin , dostum sen o yolardan giderken , biz geri dönüyorduk diye laf var , geri dönmekde ne fayda dört tur bindiriyorduk. bunuda bilesin ve unutmayasın biz her yerdeyiz tek süpersatforumda değiliz, basit lamerliklerde işimiz olmaz , şimdi aşağıdaki yazılar muhtemelen sana ait , biraz nasihat vereyim muhtemelen pc önemli birine ait ve sen o pc de ne var artık bilmiyom, carmı var başka bişemi var onun peşindesin , onun için dikatli oldiyorum bu tür işlerede bulaşma benden sana tavsiye

--------------------------------------------------------------------------------
    Konuyu açan Wtft

dostlar bir pc de mause donması var pc acıldıgı zaman hemen donuyormus bunu nasıl yaparız bu konuda bilgisi olan varmı eger olayı cozersem pc ye ***log yedirecem aksama getır bakım dedım uzun zaman ***log yedirmek istedıgım pc
    sadece mause mi donuyor yoksa pc mi?
    mause donuyormuş sadece
    sorun mause gibi gözüküo.baska mausla dene olmadı format cek ver ***logu
    Pc nde Trojan Tarzı Zararlı bir yazılım olabilir

bırazdan bakacam pc ye umarım yaparım yaparsam ***logu sallıyacam içine insallah virüs yoktur hazır pc elime düşmüşken başka neler yapabılırım
    dün aksam baktım virüs taraması yaptım her hangi bir şey cıkmadı zaten mause calıştır ***log verdim ama log henuz yok çünkü pc den henuz yazı yazımadı gelir dimi
    Konu gacvokem tarafından (11-11-2010 Saat 12:06 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri