Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: mause donmasý ve çözümü ne

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart mause donmasý ve çözümü ne

pc de mause donmasý var bunun çözümü ne ne yapmam gerekiyor bu konuda yardýmcý olursanýz sevinirim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

anti vürüsle tarat

Kullanýcý Bilgi Menüsü

altýna siyah bi þey ser olur

Kullanýcý Bilgi Menüsü

pc yanýmda degýl aksam bakacam eger virüs yksa baþka hangi sebepten donar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý wtwt99 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    pc yanýmda degýl aksam bakacam eger virüs yksa baþka hangi sebepten donar
    Maus optiði bozuktur.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kullandýðýnýz maus usb'mi ps2'i baþka maus deneyiniz, bilgisayardada sorun söz konusu olabilir ram ekran kartý yanii içini açýp kontrol etmekte fayda görüyorum bide biostan sýcaklýk derecesini kontrol etmenizi tavsiye ediyorum saygýlarýmla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý aliharbiye Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    kullandýðýnýz maus usb'mi ps2'i baþka maus deneyiniz, bilgisayardada sorun söz konusu olabilir ram ekran kartý yanii içini açýp kontrol etmekte fayda görüyorum bide biostan sýcaklýk derecesini kontrol etmenizi tavsiye ediyorum saygýlarýmla aliharbiye
    baþka mause denemiþler bu sorun bir arkadasýmýn bu aksam bakacam bana soyledýgý pc acýldýktan bir kýsa bir sure sonra mause donuyormuþ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu donmaýn sebebi ya bilgisayar çok ýsýnýyor fan yetersiz geliyor yada ekran kartý ile ilgili ekran kartýnda bir sorun vardýr baþka bir ekran kartý ile deneme yapýnýz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

spay programlarýyla taratýn sorun kalmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sayýn wtwt99 sorununa yardýmcý olmaya çalýþtýk inþallahta olmuþuzdur. diyecekken birde baktýk konunu baþka birleriylede halletmeye çalýþmýsan dün saat 2 itibariyle ismi lazým deðil bir hack forumda þöle bir diyaloða denk geldim muhtemel birilerine yardým etmeye çalýþýyor vatandaþ ama fikri baþka zikri baþka , , ,aþaðýdaki diyaloglarda wtwt nikli kiþiyle ayný ve huhtemelen sensin , dostum sen o yolardan giderken , biz geri dönüyorduk diye laf var , geri dönmekde ne fayda dört tur bindiriyorduk. bunuda bilesin ve unutmayasýn biz her yerdeyiz tek süpersatforumda deðiliz, basit lamerliklerde iþimiz olmaz , þimdi aþaðýdaki yazýlar muhtemelen sana ait , biraz nasihat vereyim muhtemelen pc önemli birine ait ve sen o pc de ne var artýk bilmiyom, carmý var baþka biþemi var onun peþindesin , onun için dikatli oldiyorum bu tür iþlerede bulaþma benden sana tavsiye

--------------------------------------------------------------------------------
    Konuyu açan Wtft

dostlar bir pc de mause donmasý var pc acýldýgý zaman hemen donuyormus bunu nasýl yaparýz bu konuda bilgisi olan varmý eger olayý cozersem pc ye ***log yedirecem aksama getýr bakým dedým uzun zaman ***log yedirmek istedýgým pc
    sadece mause mi donuyor yoksa pc mi?
    mause donuyormuþ sadece
    sorun mause gibi gözüküo.baska mausla dene olmadý format cek ver ***logu
    Pc nde Trojan Tarzý Zararlý bir yazýlým olabilir

býrazdan bakacam pc ye umarým yaparým yaparsam ***logu sallýyacam içine insallah virüs yoktur hazýr pc elime düþmüþken baþka neler yapabýlýrým
    dün aksam baktým virüs taramasý yaptým her hangi bir þey cýkmadý zaten mause calýþtýr ***log verdim ama log henuz yok çünkü pc den henuz yazý yazýmadý gelir dimi
    Konu gacvokem tarafýndan (11-11-2010 Saat 12:06 ) deðiþtirilmiþtir.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri