pc de mause donmasý var bunun çözümü ne ne yapmam gerekiyor bu konuda yardýmcý olursanýz sevinirim
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
pc de mause donmasý var bunun çözümü ne ne yapmam gerekiyor bu konuda yardýmcý olursanýz sevinirim
anti vürüsle tarat
altýna siyah bi þey ser olur
pc yanýmda degýl aksam bakacam eger virüs yksa baþka hangi sebepten donar
kullandýðýnýz maus usb'mi ps2'i baþka maus deneyiniz, bilgisayardada sorun söz konusu olabilir ram ekran kartý yanii içini açýp kontrol etmekte fayda görüyorum bide biostan sýcaklýk derecesini kontrol etmenizi tavsiye ediyorum saygýlarýmla aliharbiye
LEBEN ?
Bu donmaýn sebebi ya bilgisayar çok ýsýnýyor fan yetersiz geliyor yada ekran kartý ile ilgili ekran kartýnda bir sorun vardýr baþka bir ekran kartý ile deneme yapýnýz
spay programlarýyla taratýn sorun kalmaz
sayýn wtwt99 sorununa yardýmcý olmaya çalýþtýk inþallahta olmuþuzdur. diyecekken birde baktýk konunu baþka birleriylede halletmeye çalýþmýsan dün saat 2 itibariyle ismi lazým deðil bir hack forumda þöle bir diyaloða denk geldim muhtemel birilerine yardým etmeye çalýþýyor vatandaþ ama fikri baþka zikri baþka , ,,aþaðýdaki diyaloglarda wtwt nikli kiþiyle ayný ve huhtemelen sensin , dostum sen o yolardan giderken , biz geri dönüyorduk diye laf var , geri dönmekde ne fayda dört tur bindiriyorduk. bunuda bilesin ve unutmayasýn biz her yerdeyiz tek süpersatforumda deðiliz, basit lamerliklerde iþimiz olmaz , þimdi aþaðýdaki yazýlar muhtemelen sana ait , biraz nasihat vereyim muhtemelen pc önemli birine ait ve sen o pc de ne var artýk bilmiyom, carmý var baþka biþemi var onun peþindesin , onun için dikatli oldiyorum bu tür iþlerede bulaþma benden sana tavsiye
--------------------------------------------------------------------------------
Konuyu açan Wtft
dostlar bir pc de mause donmasý var pc acýldýgý zaman hemen donuyormus bunu nasýl yaparýz bu konuda bilgisi olan varmý eger olayý cozersem pc ye ***log yedirecem aksama getýr bakým dedým uzun zaman ***log yedirmek istedýgým pc
sadece mause mi donuyor yoksa pc mi?
mause donuyormuþ sadece
sorun mause gibi gözüküo.baska mausla dene olmadý format cek ver ***logu
Pc nde Trojan Tarzý Zararlý bir yazýlým olabilir
býrazdan bakacam pc ye umarým yaparým yaparsam ***logu sallýyacam içine insallah virüs yoktur hazýr pc elime düþmüþken baþka neler yapabýlýrým
dün aksam baktým virüs taramasý yaptým her hangi bir þey cýkmadý zaten mause calýþtýr ***log verdim ama log henuz yok çünkü pc den henuz yazý yazýmadý gelir dimi
Konu gacvokem tarafýndan (11-11-2010 Saat 12:06 ) deðiþtirilmiþtir.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri