ben üstüne 4000 ytl isterim
burda milletle uğraşmak çok zor bir iş... :=)
ben üstüne 4000 ytl isterim
burda milletle uğraşmak çok zor bir iş... :=)
teşekkürler cabbari arttıran olmazsa anlaşalım :28: :28:CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı
Sanırım bu konu bazı arkadaşlar tarafından yanlış anlaşılmış msn de bana bunun dogrulugunu soruyorlar .Bakın bu bir şaka olarak forumda açılmış konu Yer neresi iyi bakın supersat cafe? Böyle şey olmuş olsa bile forum da duyurularda yer alır cafede yer almaz böyle düşünmeleri beni çok üzdü şaka ile açılan konuda bazı göreevli arkadaşlarımızın bunu düşünmeleri entresan dogrusu
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
serkan abi ben zaten şakasından demiştim öyle niye yanlış anlıyolar ki mesajın sonuna gülme simgesi koyuyoz anlamaları lazım
Konunun senle alakası yokkibunu düşünen konu dısındaki arkadaşlar var yazmayan
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...
Doğru söylüyorsun. Sor patrona şimdiye kadar ne sıkıntılar çekti. Ne badireler atlattı. Ama kimse pes ettiremedi. Bundan sonra zaten satmaz. Çünkü satamaz. Çok geceler uyumadı, el değmedik noktası kalmadı forumun. defalarca canlandırdı.Bakma öyle dediğine satamaz. Çok dost edindi, ama bir okadar, belkide fazla sayıda düşman.Ama özdeşleşti artık supersatforumla satamaz..samimis Nickli Üyeden Alıntı
anladım abi yazsınlar madem hep birlikte görelim
hmm... enteresan...
yani satmaktan vaz mı geçtin
tüh ne güzel üstüne 4000 ytl alacaktım...
sende varya patronlar düşünsünler bakalım neler olacak üstüne 4000samimis Nickli Üyeden Alıntı
![]()
yanlış anlamayın arkadaşlar
abi ne yapayım üstüne para istemek hakkım
milletle uğraşmak zor.... :=)
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri