arkadaþlar yumatu 8700 cihazým otomatik kanal aramasý yapýnca 7-8 tane kanal bulup donuyor. Manual kanal aramada þebeke açýk yapýyorum yine ayný problemi veriyor yardýmcý olurmusunuz. lütfeennn????????![]()
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
arkadaþlar yumatu 8700 cihazým otomatik kanal aramasý yapýnca 7-8 tane kanal bulup donuyor. Manual kanal aramada þebeke açýk yapýyorum yine ayný problemi veriyor yardýmcý olurmusunuz. lütfeennn????????![]()
denemediðim birþey kalmadý
Þimdi arkadaþým yazacaklarýmý aynen uygulamaný istiyorum
Önce bütün tp leri tek tek sil
12731 V 3333 gir sadece bu olsun
Arama seçeneklerinden güncellemeyi seçip aratmaya baþla
Burasý çok önemli eas promodan sonra trt leri bulacak trt leri bulunca exit ile çýkýp kaydedin.
Daha sonra tekrar arama ya gelin otomatik olarak taratýn.
Bu kadar kolay gelsin....
tp ler varda kanal bulmuyorsa tpleri 1 rakam yukarý veya aþþagýya yaz mesala 11919 yerine 11920 gibi bulmasý lazým
tp leri silmiþtim tekarar arattým yine ayný tek tek tp girince problem yok zaten
Aynýsý benimde baþýma gelmiþti yazdýklarýmý aynen uygularsan kanallarý tarar.Ama yazdýklarýmý harfiyen uygulamalýsýn...
deneyeceðim haber veririm
istismar kardeþ oldu öyle yapýnca ama bu þebeke aramada yapmamasýnýn bi çözümü yokmu acaba....
Yok maalesef cihaz sebeke arama yaparken kilitleniyor bende bulamadým bi çaresini ama bu þekilde yapýnca da kanallarý buluyor onun için pekte önemli deðil kanýmca ...
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri