Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
30 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Yeni Planetler Geliyor (Planet Dizi,Planet Yaşam,Planet Eğitim,Planet Genç,PlaneMuzik

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Yeni Planetler Geliyor (Planet Dizi,Planet Yaşam,Planet Eğitim,Planet Genç,PlaneMuzik

Yeni Planet Tv'ler Geliyor (Planet Dizi,Planet Yaşam,Planet Eğitim,Planet Genç,Planet Muzik

Frekansları Belirtilmiş Değil Şu AN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şifresiz olsun bizim kanallar olsun Gerçi bu şekil pakete bu kaliteyle para vermem acıkcası
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haber için tşkler inş. şifrezi olur zaten bu kanallar beş para etmez

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şuan bu kanallar yayında mı planet genç müzik eğitim dizi yaşam vs

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yekcanajans Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şuan bu kanallar yayında mı planet genç müzik eğitim dizi yaşam vs
    onlar başlamadı daha kardeş...
    ELİNE,BELİNE,DİLİNE SAHİP OL. HZ.ALİ.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Umarım yaygın kanallar olurlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Güzel haber.Bir ay falan şifresiz olur.Daha sonraki şifreye geçer.Bu kaliteye 1 ay sonra kimse beş kuruş vermez.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cilginizmirli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Güzel haber.Bir ay falan şifresiz olur.Daha sonraki şifreye geçer.Bu kaliteye 1 ay sonra kimse beş kuruş vermez.
    Şu an kanallar test sürecindeler. Planet Çocuk test sürecinden çıktı ve kaliteli yapımlar var şubat 2011 de test yayını bitirecekler ve kaliteli yapımlar yayınlayacak şimdi kalitesiz olabilir ama test sürecinde bi çıksın hele... D-Smart ile bağlantılı bu kanallar D-Smart - Planet Smart olucak ve smart kanlları gidecek...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Uydu Kurdu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Şu an kanallar test sürecindeler. Planet Çocuk test sürecinden çıktı ve kaliteli yapımlar var şubat 2011 de test yayını bitirecekler ve kaliteli yapımlar yayınlayacak şimdi kalitesiz olabilir ama test sürecinde bi çıksın hele... D-Smart ile bağlantılı bu kanallar D-Smart - Planet Smart olucak ve smart kanlları gidecek...
    Bilmeden konuşmayalım.Elinizde kaynak yok.

Bu kanalların ayrı bir web sitesini aradım.D-Smart ile bağlantılarının olmadıklarını,sadece frekanslarını kullandıklarını söyledik.Digitürk'te yayınları var ileride Tivibu ve Teledünya platfromlardan başlamayı hedefliyorlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel filimler yayınlıyorlar şifreli yayına gecmezlerse iyi güzel

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri