REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
15 sonuçtan 11 ile 15 arası

Konu: Adsl için telefon artık gerek olmayacak fakat vergi var...!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ne alaka ya ya sen 3 g nın nasıl çalıştığını nerden geldiğini nasıl verıldığını bılıyormusun. türktelekomun hükmettiği falanda yok altyaıpsı kendi olan kedın alt yapısını kullanıyor örnek TÜRKCELL bir çok şehirde kendı fiber ve ıntranet yaısı vardır.

ayrıca alt yapı ucretlerındekı vergıyle telekomun ne alakası var vergiyi devlet alır ve alıyor sen nerde gördun özel kurumun vergi aldığını bu ülkede vergiyi özel kurumlarmı alıyor.

Ayrıca bakım ücretleri mutlaka olacak ama bunlar zaten ister telekom olsun ister turkcell olsun yada diğer operatörler hepside bu ücretleri konuşma ücretlerinin içinden alırlar.
    ha şu sattı satmadı konusuna girmek istiyorsan benim amcam turktelekom özelleştirilmeden önce 1,200 bin maaş alıyordu özelleştirmeden sonra 2,300 tl oldu allah razı olsun ne diyelim. ve alt yapıyı türkiye cumhuriyeti kuruluşundan buyana turktelekom yaptığı için tüm standart sistem türktelekoma ait senin bahsettiğin olay turkcell vs. mycity gibi sitelerde geçerli.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lafı uzatmadan benim telefon hattım yok .ben ne zaman kullanabilirim belirli bir tarih varmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vatandaşa hizmet değil vatandaşı sömürmek.avrupa devletlerinde hizmet karşılığı alınan ücret daha az

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bölgenizde kablo tv varsa arkadaşlar.uydu nette geçin.kampanyalar devam ediyor.ben şahsen memnunum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yalın internet yani telefonsuz adsl hikaye farkeden bişey yok ; yani eski sistemle yılbaşından sonra devreye girecek telefonsuz internetin denen sistem pek farklı değil yalın internetin aylık abonman taksiti 14 lira olacak telekomda çalışan arkadaşım öle dedi

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri