REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 11/16 İlkİlk ... 2345678910111213141516 SonSon
152 sonuçtan 101 ile 110 arası

Konu: y6 yeni yazılımlar bu başlıkta olucaktır

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hotbirt uydusunda 3.24 yaziliminda sct paketi gitti gelicekmi bu paket paylasima

Kullanıcı Bilgi Menüsü

thor datada animaxlar geldimi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dıgıtal 52 ustam bu thor data nasıl gıdıyor acaba.bıraz oturdumu yerıne taslar.gecıs yapalımmı thor a ne dersın.yanlıs anlama sen kullanıyorsun dıye soruyorum ustam.?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

diği52 ustam bu aralar yok galiba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercişsat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    diği52 ustam bu aralar yok galiba
    ben y6 dan desteyi kesim kolay gelisn siz devam edin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı digital_52 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayırdır arkadaşım ne olduda kestin alakanı y6 dan araplar,mı dedi sana bırak diye

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı digital_52 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

digital52 sattı cihazı şimdi destek vermiyom diyo boşversene ticaret bitti, iş bitti desene sayın 52:46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osman bas Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    digital52 sattı cihazı şimdi destek vermiyom diyo boşversene ticaret bitti, iş bitti desene sayın 52:46:
    ne satıcı ne alıcıyım y6 data thorda devam ediyor bidekdaha y6 ile konuşmucam kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

abi noldi ki hayırdır canını sıkanmı oldu sıkan olsa kafasını kopartırız evel ALLAH[/COLOR]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne satıcı ne alıcıyım y6 data thorda devam ediyor bidekdaha y6 ile konuşmucam kolay gelsin
    ya hayırdır ustam senı kım kızdırdı bu kadar.neye kızdın boyle varsa bır hatamız sana karsı soyle telafı edelım ustam.

Sayfa 11/16 İlkİlk ... 2345678910111213141516 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri