Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/16 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon
152 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: y6 yeni yazılımlar bu başlıkta olucaktır

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercişsat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bunu yükle
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    1. msj daki thor yazılımını attım 1.3.24 yazılımını attım bu 11080 frekansından %75 sinyal alıyorum müslüm babanın dediği datalardan da %75 üzeri sinyal alıyorum hiç bi kanalda kırılma da yok ama y6 da yeşil ışık yanmıyor ve paylaşım gelmiyor ne yapmak lazım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercişsat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bunu yükle
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu verdigin yazilim ilk sayfadaki yazilimdan farklimi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dta uydusu değiştimi şimdi üstatlar

thor a 150 lik çanak lazım
    Konu zehnisağcan tarafından (15-11-2010 Saat 00:20 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zehnisağcan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dta uydusu değiştimi şimdi üstatlar

thor a 150 lik çanak lazım
    bazı firmalar bu datayı seciyor thoru olanlar y6 denesin farklı bişiler varmı kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

11080 2600 yatay bu frekans güçlüdür gelen kanallar national geograpic d.sci.d.word.animal planet skyların bazıları astrada açan var mı bilmiyorum..donmalar var
    Konu ercişsat tarafından (15-11-2010 Saat 09:55 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

skylar full sky hd fuull cine+ fulll 18 + fulll absat paketleri yok sadece diğerleri full dur yeni yazılımla denedim fuulll açıyor thorda 11080 2600 yatay bu frekanstan full sinyal var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

skylar full sky hd fuull cine+ fulll 18 + fulll absat paketleri yok sadece diğerleri full dur yeni yazılımla denedim fuulll açıyor thorda 11080 2600 yatay bu frekanstan full sinyal var
    denedinmi denedi isen kaclık canakla alabiliyorsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı digital_52 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    denedinmi denedi isen kaclık canakla alabiliyorsun
    abi 120 lik antenle 90lık sinyal az alıyor vandan batı taraf daha iyi alır 90lıkla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

11080 2600 yatay bu frekans güçlüdür gelen kanallar national geograpic d.sci.d.word.animal planet skyların bazıları astrada açan var mı bilmiyorum..donmalar var
    abi 120 lik antenle 90lık sinyal az alıyor vandan batı taraf daha iyi alır 90lıkla
    çok sağol Erciş koçum:45:

Sayfa 3/16 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri