Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/16 İlkİlk 123456789101112131415 ... SonSon
152 sonuçtan 41 ile 50 arası

Konu: y6 yeni yazılımlar bu başlıkta olucaktır

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu dedigin frekans data frekansimi senin verdigin yazilim ile ilk sayfadaki yazilim farklimi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aynı yazılım bana msnden gelen yazılım o thor spot2 :11093 H 15551 7/8 bunun sinyalini kuvetlendir 120 antenle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha w6 kullanar için yeni yazılım denenmiş

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu yazılım w6 kullanan içindir denedim hotbird açılıyor astra ve 16 bende olmadığı için deneme şansım olmadı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercişsat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu yazılım w6 kullanan içindir denedim hotbird açılıyor astra ve 16 bende olmadığı için deneme şansım olmadı

buyazılımda sky ler varmı w6 datada

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ercişsat Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu yazılımla animaux dahil absat paketi açıkmı acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

donmaların çözümü var mı acaba üstadlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

data yesil isik 2 dakikada bir yanip sonuyo ama kanallr acilmiyo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı bayramlar abi donmalı ama açılıyor yazılım kırık galiba abi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

thor uydusunu kullalanların dikkatıne thor yazılımındaki yazılım hatası şöyle yanı data yazılımı bu thor data için ksy lere gelince cihazdan y6 işigi sönuyor mesela hobolara gelince yanıyor yanı sky lere gelince işik sönuyor sizi aldat masın data yanı yazılımda hata var kolay gelsin denenmiştir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu sorun sadece bendemi var sizdemi arkadaşalr lütfen burdan paylaşalım kolay gelsin yarın bidek daha lnb leri deyiştiricem kolayg elsin... thor uydusunu kullalanların dikkatıne thor yazılımındaki yazılım hatası şöyle yanı data yazılımı bu thor data için ksy lere gelince cihazdan y6 işigi sönuyor mesela hobolara gelince yanıyor yanı sky lere gelince işik sönuyor sizi aldat masın data yanı yazılımda hata var kolay gelsin denenmiştir

Sayfa 5/16 İlkİlk 123456789101112131415 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri