evet bitişik olması lazım..lnb geride kalmış gibi geldi bana öteki lnbiyle aynı hızada olması gerekiyo..adamlara bak ya izmir gibi yerden bu uydu çekmezmiya 90 lıkla anlamadım gitti..
evet bitişik olması lazım..lnb geride kalmış gibi geldi bana öteki lnbiyle aynı hızada olması gerekiyo..adamlara bak ya izmir gibi yerden bu uydu çekmezmiya 90 lıkla anlamadım gitti..
Konu Özgür Erge tarafından (26-11-2010 Saat 02:06 ) değiştirilmiştir.
denedik % 30 larda kaldı sinyal havalı kapalıydı
mevki izmir buca arkadaşım sen bizi dinlemiyosun boşamı söylüyoruz bak resme..
1. lnbler eşit degil
2.mesafe fazla sendeki boşluk
3.ORDA olsaydım gelir yapardım nasıl olmuyo anlamıyom bide uyducu diyosa hiç anlamıyom olmuyo diye bişey varmıdır ya..
Konu Özgür Erge tarafından (26-11-2010 Saat 02:14 ) değiştirilmiştir.
anladım herşey için bütün arkdaşlara teşkkür ederim
beni yanlış anlama sakın dünden beri bu sorunu çözmek istiyosun farkındayım eger o kişi yapamıyosa başkasını çagır şu haytta olmuyo diye bişey yoktur herşey bizim elimizde..
saygılar..
başkasına çağırcam artık kalfa yapmıştı genç bir çocuk % 30 u geçmiyor demişti güneş enerjisi üzerinde durmak zor biliyormusun bantlama sonra sorun olmaz demi ilerde yağmurda gevşeme falan
arkadaslar ınce lnb nerde bulabılırımnex ufak lnb ıle olurmu yardım lutfen
arkadaşlar bu şekilde kullanmaya devam etsem ilerde sinyal düşmede sorun yaşarmıyım
arkadasım ayarladıktan sonra bantla bandın üzerne yumusak insaat teliyle sıkarsın o zaman saglam olur bozulmaz ben böyle yaptım saygılar soner kardes...
arkadaşlar izmir karabağlarda 85lik çanakla sürekli aparat sistemiyle kurulum yapıyorum %72 sinyal alıyorum bir problem olmuyor
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri