Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: satılık spectrum 2dakıkada ,sırıus,amos ,tor,hıspa

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New Icons 03 satılık spectrum 2dakıkada ,sırıus,amos ,tor,hıspa

satılık spectrum 2dakıkada ,sırıus,amos ,tor,hıspa,hodbırd,turksat,dıgıturk,butun uydular

selam uyduyla ugrasan ben takarım yaparım dıyen amator arkadaslarım ıste sıze profosyonellık sansı
    ıkı dakıkada ıs bıtırıcek para kazanıcanız fırsat gunumuzde goruntu sıstemlerı hızlı bır sekılde gelısmekte ve durmadan uydular ve paylasımlar hızlanmakta ,artık elel ve televızyonla uydu ayarlama devrı sona erdı
    butun uyduları elınızle koymus gıbı bulucanız super bır spectrum ,satlog ve dıyer ıslevlerı anlatmaya gerek yok cıhaz kendını bellı edıyor emsallerının su an fıatları ortada 13000 ,15000 dolardan satılan makılar
    sadece bır ecd ekran koymus 15000 dolar demıs becerısı olanlar bu makınanın uzerınde degısıklık yaparlar 80,yuz lıraya ful ecd ekranla ayunına yapabılırsınız dıyr sıstemlerı fazlası var eksıgı yo emın olun ıstanbul,sehremındeyım 05462066240 gorusebılır elden teslım edılıcektır fıat 1500 dolar,dır ıste full resımlerı

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gordugunuz goruntuler amos .ve tor.,hotbord goruntulerıdır
    Konu suheyl-34 tarafından (13-06-2010 Saat 01:59 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha

Alıntı suheyl-34 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    satılık spectrum 2dakıkada ,sırıus,amos ,tor,hıspa,hodbırd,turksat,dıgıturk,butun uydular

selam uyduyla ugrasan ben takarım yaparım dıyen amator arkadaslarım ıste sıze profosyonellık sansı
    ıkı dakıkada ıs bıtırıcek para kazanıcanız fırsat gunumuzde goruntu sıstemlerı hızlı bır sekılde gelısmekte ve durmadan uydular ve paylasımlar hızlanmakta ,artık elel ve televızyonla uydu ayarlama devrı sona erdı
    butun uyduları elınızle koymus gıbı bulucanız super bır spectrum ,satlog ve dıyer ıslevlerı anlatmaya gerek yok cıhaz kendını bellı edıyor emsallerının su an fıatları ortada 13000 ,15000 dolardan satılan makılar
    sadece bır ecd ekran koymus 15000 dolar demıs becerısı olanlar bu makınanın uzerınde degısıklık yaparlar 80,yuz lıraya ful ecd ekranla ayunına yapabılırsınız dıyr sıstemlerı fazlası var eksıgı yo emın olun ıstanbul,sehremındeyım 05462066240 gorusebılır elden teslım edılıcektır fıat 1500 dolar,dır ıste full resımlerı

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    gordugunuz goruntuler amos .ve tor.,hotbord goruntulerıdır
    evet arkadaslar ıhtıyactan 1,350 lıra yaptım acıl satılıktır
    :45::45::45::45::45::45::45::45::45::45::45::45::45::45::45::45::45::45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yok kardeş kalsın ben elimle ayarlamayı tercih ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya 1500 dolara araba satıyolar daha ucuza daha ii makinalar var aynı işi yapan

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha

Alıntı seremir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya 1500 dolara araba satıyolar daha ucuza daha ii makinalar var aynı işi yapan
    selam dostum daha ıyı makınalar var hemde daha gelısmıs bu makınayı ıncelersenız 13000/15000 dolarlık makınalara yakın adamlar sadece 1 ecd koymus uzerıne 11/12 ınc 13000 dolar dıyo sunu unutmayın
    ayarlı bır canak kurarken omrun bıter catıda bızde bu ıslerı bılıyoruz tek tek
    42 dereceden hıspasata ellen ayarla ne dıyım bılmıyene anlatmak zor
    hadı kolay gelsın ıyı elle ayarlamalar sana zaten bu spec profosyoneller ıcın
    selamlar son 1 adet kutusunda sıfır olup ıhtıcactan satılıktır kapanıs nedenıyle (emeklı oldum )ondan satıyorum ılan guncel
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Uploaded with Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir milyar üçyüz elli lira :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim elimle thor 3 dk sürüyodu 1dk için 1,350 lıra verecek degilim
    Fazla Rahatım . Rahatsız Eder mi ?
    Etse BiLe Farkeder mi ? (. :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

uydu bulmak çok kolay
    1 adet rensiz çakmaklı tevizyon 40 ,,50 arası
    1 adet 50,,60,,liraya rısıvır iş yapsın yeter
    alsana uydu bulucu

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu muslum-baba tarafından (22-08-2010 Saat 18:01 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haklısın dostum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri