Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: bana kim yardýmcý olabilir....lütfen

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart bana kim yardýmcý olabilir....lütfen

arkadaþlar bi kaç kere yazdým konu altlarýnda ama cevap alamadým. öðrenmek istediðim ;
    1) ccam 2.1.4 yüklü yeni 2.2.0. çýkmýþ bunu cihaz üzerinden internete baðlý indirip kurduðunda 2.2.0 olduðunda server ayarlarým veya servere baðlantým gidermi.giderse nasýl ne nereden ayarlamalýyým.her biþini açtým ama server nereye giriliyor bulamadým.
    2) cihaz bilgisinde Kernel : Linux 2.6.9 ve Sürüm :0470 yazýyor. Yani bu forumda en son geçen denilen Gemini 4.70 ile aynýmý eskimi eskiyse bunuda güncellersem hani cihaz imaj dahil deðiþeceðine göre yine server ayarlarým uçarmý uçarsa ben girebilirmiyim yoksa aldýðým kiþimi girecek tekrar.
    bu güncellemenin yanýnda download dediðimde farklý mbox,newcam vs vs güncellemelerde ekrana geliyor bu ccamýn dýþýndakiler nedir onlarýd indirirsek nolur.
    Lütfen bi bilgi verirseniz memnun olurum. Teþekkürler.
    Cihazým Yeni aldým(2ay) : Siyah DM500s klon mu bilmiyorum. þimdilik bi sorun yok gibi.klon olduðunu nasýl anlarým. hani 1 kalite filan diye reklamlar varya.

(((((Gemini 4,70 (28 08 2010) cccam 2.1,4 hallederiz backup time bomb yok)))))
    Konu polo_1.6HB tarafýndan (18-11-2010 Saat 22:07 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

cihazýnýdaký image surumu Gemýnýnýn son versiyonudur.

CCcam 2.2.0 kurduðunuzda server bilgileri silinmez ama siz her ihtimale karþý CCcam cfg dosyaýnýzýn yedeðinizi alýn. Bunun nasýl yapýlmasý gerektiðini Dream böl
    ümündeki emu olsun genel konularda Falaþh FXP ve Cute FTP ile nasýl yapýldýðýný resimli olarak anlattým. (Var-etc içinde cccam.cfg)

Cihazýnýz klondur.

Bu cihaz hakkýnda nerdeyse forumda A dan Z ye resimli anlatým verdim dream bölümünü þöle bir dolaþýrsanýz her türlü bilgiyi dosyayý bulabilirsiniz.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekkürler ozaman benim

... bunu yüklememe gerek yok dimi. hani linux 2.6.9 ve sürüm: 0470 yazýnca
    gemini 4.70 ile aynýmý diye terettütte kaldým. tekrar teþekkürler...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý polo_1.6HB Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    teþekkürler ozaman benim

... bunu yüklememe gerek yok dimi. hani linux 2.6.9 ve sürüm: 0470 yazýnca
    gemini 4.70 ile aynýmý diye terettütte kaldým. tekrar teþekkürler...
    gerek yok gördüðünüz gibi cihazýnýdaki versiyon sürümü 4.70 zaten.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekkürler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri