Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Arçelik 4572 100hz Standby_Yardım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Search Arçelik 4572 100hz Standby_Yardım

Arkadaşlar kolay gelsin;
    Araştırma yaptım ancak tam manada bu arıza kaydı ile ilgili bilgi bulamadım.
    ARÇELİK 4572 PIP 100HZ VD 72 EKRAN tv'm var. Akşam yatmadan evvel tv nin fişini çekiyorum, sabah tekrar takınca ekranın üzerinde bulunan stanby ışığı 5~10 sn fasılalı olarak yanıp sönüyor,10 sn sonunda stanby'a geçiyor (yani işığı normal halde yanıyor )ve tv yi ancak bundan sonra açabiliyorum.Bu açılma esnasında tv kutusundan cızırtı sesi geliyor.Bu durum yaklaşı 1 aya yakın süredir bu şekilde devam etmektedir.Daha evvelden bunu yapmıyordu.Merak ettiğim bu bir arıza mıdır, arıza ise ne yapmak gerekir, neden kaynaklanmaktadır, ileride daha büyük bir arızaya sebep olabilirmi?
    Yardımlarınız ve destekleriniz için şimdiden teşekkürler.
    Saygılarımla,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

besleme kondansatörlerinden kaynaklana bilir değiştirip denemeniz gerek tabi anlıyorsanız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgi için teşekkürler.
    Elektroniğe ilgim olmuştur ancak anlamıyorum tabi ki. Araştırmayı severim , çünkü elektronik aletler yüzünden yetkili servislerden çok çekmiş biriyim.

Saygılar,
    Konu ozay_74 tarafından (20-11-2010 Saat 12:31 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim süpersattan ricamığım olucak elektornilçi olmayan insanlara yardım edilmemesi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı optik burak Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim süpersattan ricamığım olucak elektornilçi olmayan insanlara yardım edilmemesi
    Ne alakası var arkadaşım.Burada bilgi paylaşıyoruz.Aklı selim insanlarız, varsa bilgi ve becerimiz ve eğitimini almış isek oturur kendimiz yaparız yok eğitimini almamışsak cihazı söküpte kurcalıyacak kadar aptal değiliz herhalde. Buradan aldığım bilgi ile servisin verdiği bilgiyi mukayese etme şansım oldu ve Yargıç_1 arkadaşımızın dediği gibi besleme kondansatöründe sorun varmış, en azından servis tarafından aldatılmadığımı biliyorum. Ben bu servislerle yaşadığım tecrübelerimi anlatsam kitap olur herhalde.Milleti aptal yerine koyup tamir edemediği şeyin yanında cihazın diğer parçalarını da bozan eksilten birçok servis gördüm.Nerden biliyorum? Servisten önce ve sonra kendimde söküp bakıyorum, yada sökülen parçayı istiyorum da oradan biliyorum. Ayrıca kendi cihazımı alıpta başkasının cihazını bana yedirmek isteyen servisler de biliyorum.Bu sebeple burada paylaşılan tüm bilgiler benim için bir anlam ifade ediyor , sizin için bir anlamı yosa bilemem.Hem size neden bu kadar dokundu bunuda anlamadım.:49:
    Saygılar,
    Konu ozay_74 tarafından (20-11-2010 Saat 21:31 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

--------------------------------------------------------------------------------

Bilgi için teşekkürler.
    Elektroniğe ilgim olmuştur ancak anlamıyorum tabi ki. Araştırmayı severim , çünkü elektronik aletler yüzünden yetkili servislerden çok çekmiş biriyim.

usta bu yazmış olduğu mesaj birde sen ok ve bu mesaj hakkında ne düşünürsün

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri