Ne alakası var arkadaşım.Burada bilgi paylaşıyoruz.Aklı selim insanlarız, varsa bilgi ve becerimiz ve eğitimini almış isek oturur kendimiz yaparız yok eğitimini almamışsak cihazı söküpte kurcalıyacak kadar aptal değiliz herhalde. Buradan aldığım bilgi ile servisin verdiği bilgiyi mukayese etme şansım oldu ve Yargıç_1 arkadaşımızın dediği gibi besleme kondansatöründe sorun varmış, en azından servis tarafından aldatılmadığımı biliyorum. Ben bu servislerle yaşadığım tecrübelerimi anlatsam kitap olur herhalde.Milleti aptal yerine koyup tamir edemediği şeyin yanında cihazın diğer parçalarını da bozan eksilten birçok servis gördüm.Nerden biliyorum? Servisten önce ve sonra kendimde söküp bakıyorum, yada sökülen parçayı istiyorum da oradan biliyorum. Ayrıca kendi cihazımı alıpta başkasının cihazını bana yedirmek isteyen servisler de biliyorum.Bu sebeple burada paylaşılan tüm bilgiler benim için bir anlam ifade ediyor , sizin için bir anlamı yosa bilemem.Hem size neden bu kadar dokundu bunuda anlamadım.:49:
Saygılar,
Yer imleri