Olaðanüstü günler yaþayan Galatasaray'da yönetiminde oluþan çatlaklar yeni istifalarýn gelmesi an meselesi..
Cemal Özgör***'in istifasýnýn ardýndan Galatasaray'daki durumu spor basýnýnýn önemli isimlerine sorduk.
Arif KIZILYALIN - Cumhuriyet Gazetesi Spor Müdürü
Haldun Üstünel’in istifasýndan sonra Galatasaray yönetimini sallayacak bence en önemli istifa. Cemal Özgör***’in aldýðý bu karar muhakkak suretle Galatasaray camiasýný derinden sarsacaktýr. Þu unutulmamalýdýr ki; Adnan Polat’ýn listesine oy verenler, Haldun Üstünel ve Cemal Özgör*** isimlerini dikkate alarak tercih yapmýþlardýr. Kýsacasý, Üstünel’in ardýndan Özgör***’in de istifasý, oy verenleri bir kez daha dikkatli düþünmeye itecektir.
Ben bu istifanýn ardýndan Mehmet Helvacý’nýn da istifa edeceðini düþünüyorum. Eðer bu durumda gerçekleþirse, Galatasaray Kulübü tarihinde bir ilke imza atýp, olaðanüstü kongreye gidebilir.
Ersan ÇELÝK Spor Yazarý
Cemal Özgör***’in istifasý bence beklenen bir durumdu. Zaten kendisi bundan birkaç hafta önce fiilen iþi býrakmýþtý. Fakat kendisine etik deðerlere sýðmaz denilip, sakýn býrakma baskýsý yapýlýyordu.
Cemal Özgör*** Galatasaray Pazarlamanýn baþýna geldikten sonra ürün sayýsýný inanýlmaz derecede yükseltti. Hatta ve hatta kýsa bir süre içerisinde 3 milyon dolar civarýnda Galatasaray Store’a kar ettirdi. Ettirdi ama, bu durum Baþkan Adnan Polat’ý rahatsýz etti.
Böyle bir durum sonrasý pazarlamanýn Galatasaray iletiþim departmanýna baðlanmasý zaten ipleri koparmýþtý. Açýkçasý benim beklediðim bir istifaydý ve arkasýnýn geleceðini çok iyi biliyorum.
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Teþekkur:
Beðeni:

Alýntý

Yer imleri